- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Újraraktam a játékot és újfent 'Installation failed' a patchelés végén, majd kitöröltem mindent a registry-ből ami Rockstar plusz szokásos GTAV+SCG uninstall, ezután végre kiírta, hogy ready to play, de ugyanúgy (app)crashel instant, mintha az intrót nem tudná lejátszani, de ahogy néztem akkor mást írna ki, safe mode-ban pedig "ERR_GFX_D3D_INIT" hiba. A gond az, hogy mióta utoljára játszottam túl sok dolog változott: Windows update, AMD driver (15.7), Realtek HD Audio driver (R2.78), GTAV frissítés ( ). Valakinek ezek közül valami nem okozott problémát? Már az összes hangeszközt is letiltottam, iGPU tiltva, összes USB eszköz lehúzva ami nem szükséges, macskát kiküldtem az udvarra, de a GTA csak nem indul. -verify-vel már számtalanszor futtattam + 3rd party hash lista alapján is végigmentem a fájlokon de azok jók.
-
én+te=mi
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van itt olyan játékos vagy csak egyszerűen ismerőse aki 100% ban kijátszotta a játékot segítség nélkül pl. rejtett dolgok térkép. Gondolok itt az űrhajós hulladékokra meg minden található dologra stb... -
Gebriel
veterán
Online karaktert hol lehet törölni?
-
Gebriel
veterán
válasz Wiz Khalifa #27256 üzenetére
Ez nem jó hír. És újat hol tudok csinálni?
A kapott kódot hol tudom érvényesíteni? (PS4)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van az a glitch amikor fel kell robbantani a kurumát a fleeca jobban. Ismeri valaki? Nem enged be a tuning autóba miután kihoztam a másikat.
-
Plata
félisten
Baromi jó,hacker felrobbantotta kurumámat,és hiába hívtam mors mutualt,mikor odamentem a telephelyre nem volt kocsim.
Gondolom most buktam a kocsit. -
törölt tag
ott a varázsszó : glitch. a rabláskor feldurrantod,m majd restartkorés a garázsodban lévő kocsikkal lehet trükközni.
mondjuk nem vágom ph alapelv mit szól a glitchekhez. ez ilyen legális csalás ?
szóval telerakod 3000dolláros kocsikkal a garázst meg egy db nagyon fullossal és mindegyiket fullossá tudod tenni. majd eladod 200.000 dodóért darabját és örülsz. hozzáteszem én sose csináltam ilyet, csak most egyet ki akartunk próbálni poénból.
igazából már nekem megvan mindenem. szóval nem vágyom csíterek pénzére, csak a saját szórakoztatásunk volt a cél
(#27262) Plata most volt akciós a kuruma talán az elmult 1-2 hétben, potom pénzért lehetett venni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz leximester #27265 üzenetére
Win10-re tegnapelőtt jött ki friss driver windows updaten, azzal megy rendesen.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
INMOTEP
őstag
válasz asturel #27252 üzenetére
Nekem hasonló volt ,épp ott fagyott ki a játék ahol az intro ment volna .Végül készítettem egy új felhasználói fiókot a win.ben és úgy indul a játék hogy egér jobb klikk + shift .Futtatás másik felhasználóként ..Az új felhasználói névnek kell legyen beretválva jelszó is ,nekem csak igy indul ......
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Hi! A GTA is olyan lett, hogy folyton DLC-ket gyártanak hozzá?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Tudja valaki hogy kategóriánként (Sport, Suv, stb...) melyik a legjobb és leggyorsabb kocsi? Mert én ilyen listát nem találtam és kéne.
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #27274 üzenetére
Mindig a legújabb a legjobb, ezt csináltam egy darabig, mármint megvolt mindig a legújabb. adder, entity, zentorno, grotti turismo, kuruma... már meguntam. csak arra jó hogy elverd a pénzt. Ja most felfele nyílik az ajtó. mekkora fícsör
Én inkább már repcsiket veszek.
És halottaskocsival járok.
Romero Hearse
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nekem is kéne egy javaslat,de nem gyorsaság meg hasonló érdekelne,hanem hogy szerintetek melyik terepjáró a legjobb Online-ban.Valami terepjáró talicska kellene,sajna Július 4-edikén nem tudtam megvenni azt a nagy dögöt,nem volt rá pénzem,de most már kéne valami.
-
Plata
félisten
Közben eszembe jutott még egy két gondolat ami már egy ideje foglalkoztat.
Lehet valahonnan venni golfkocsit?Mert ha ellopom Online-ban haza nem vihetem.
De mókás lenne ha lehetne egy saját.
Aztán Heist-ek közben többször találkoztam autóval ami hajót vontatott trailer-en.
Viszont sosem találtam ilyet csak úgy szabadon mászkálva.Tegnap helikopterrel kutattam át a vidéket hogy találjak egyet,de csak olyat találtam ami üres trailert húzott.
Ha találnék ilyen járgányt ami hajót húz maga után,azt haza tudnám vinni a garázsomba?Gondolom nem,de megkérdem.
Aztán van két lakásom,az egyik az eclipse toronyban a 3-as,másik asszem weazel plaza 101,vagy mi a fene a neve.Vennék még egy lakást,de valahol kint alamo sea környékén,nem tudjátok melyik kéró ott a legjobb fekvésű?
És még érdekelne egy dolog,hátha tudjátok,a pacific standard job heist-ben mikor kiraboljuk a bankot és menekülünk,ott melyik házat kell megvenni,hogy pont ott legyen a házunk a menekülő járművek mellett?
Random csapattal csináltam azt,sikerrel,a leadernek a háza ott volt a motorok mellett,behívott minket a házba és a kurumájával menekültünk el.Állati könnyű volt így. -
Fang
aktív tag
Ezt az oldalt nézegessétek, itt minden info fent van ami a játékkal kapcsolatos és elég jól rendszerezve (a linken konkrétan az autók):
[gta.wikia][ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Zoshi85
aktív tag
Ma tettem fel a Win10 et, és minden ok, de pont a GTA V akad.. Ez mi már?
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
-
Fang
aktív tag
Saját szubjektív véleményem szeint jelenleg ez a legjobb:
[Brawler]Előtte ezt használtam, kicsit nehéz irányítani de olcsó és gyors:
[Bifta]szerk: az hogy garázsba tetető, a wiki szerint csak a sima insurgentre vonatkozik, ha jól látom
(én is azt hittem egyébként először, hogy garázsban lesz ez is)[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
-
Fang
aktív tag
Nem tudom benne vagy e PH crew-ben, ha igen és látsz fent másokat is innen kérdezz rá hátha már van valakinek és akkor ki is tudod próbálni. Én elég rendszertelen időkben tudok csak játszani, így nem todom megígérni, hogy valamikor odaadjam egy körre. (én még nem estem ki belőle, de ettől még elképzelhető, hogy neked sikerül )
[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
válasz leximester #27288 üzenetére
Hm.. Régebi drivert tegyek fel? Az fog menni a win 10 el? Mer ugye pont h a 15.7 kompatibilis vele.
Vagy mi a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
G viktor
tag
Valaki próbálta már win 10-el?
Hogy megyen azon a játék?
[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
válasz Zoshi85 #27289 üzenetére
Én eddig a 15.6-l játszottam az teljesen jó, viszont az előbb az egyik topictárs jelezte hogy jött ki új driver WU-n, csak én ezt letiltottam. Most próbáltam, teljesen jó vele. Szal, letörlőd a 15.7-t aztán a gépházban keresel egy frissítést.
G viktor: Jól.
[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
válasz leximester #27291 üzenetére
oks megpróbálom. köszönöm!
-
Wiz Khalifa
veterán
Én nekem Win10 Pro-n a 15.7-es driverrel (R9 280X) folyton FPS dropp volt meg minden. A 15.4-essel meg semmi gond nincs.
Smoke some weed nigga!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Megvan az eredeti játék de mindig amikor belépek akkor tölt vmit bizonyos ideig x-mb--ott és idegesítő már mert sok időt elvesz így.
Ez vmi automatikus frissítés lenne vagy mi??
Nem lehet ezt vhogy kikapcsolni, hogy ha belépek egyből tudjak játszani?[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
15.6 al tökéletesen megy! Köszönöm a segítséget!
-
G viktor
tag
Eddig nekem 55-60 fps között voltam és most win 10-el 35-40 fps ugyan azokkal a beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest