- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
válasz Xerxész #2545 üzenetére
"A korábbi részek tapasztalatai alapján kérdezem..."
Én ezt úgy értelmeztem, hogy Te nem játszottál PC-n egyik részével sem, de kíváncsi vagy, hogy azok moddolhatóak voltak-e. Mivel a válasz igen, ezért "a korábbi részek tapasztalatai alapján" a GTAV is moddolható lesz.Ennyi
A felettem lévő komment akkor érkezett, amikor ezt írtam, tehát ezt figyelmen kívül is lehet hagyni.[ Szerkesztve ]
-
krecso
tag
Remélem azért volt idejük optimalizálni, mert a IV kegyetlen volt, még Boxon is. Nem egyszer esett le az FPS, de úgy, mint a szemét. Elég lehangoló volt néha.
-
hegti
aktív tag
Új hírek összefoglalva(ha van aki még nem olvasta):
A karakterek különleges képességét az L3-mal lehet aktiválni (bal stick lenyomása).
Franklin az elején az alvilági ranglétra alján kezdi, és egy Simeon Yetarian nevű rámenős örmény autókereskedőnek "gyűjt" kocsikat.
Ismét használhatóak az ATM-ek a pénzegyenleg megtekintésére. Ha Michael-lel vagy, akkor ki is rabolhatod az automatákat.
Felvehetsz stopposokat, akikkel arra mész amerre akarsz, vagy elszállíthatod az általuk kért célponthoz.
Nincs több netkávézó, helyette a netet a mobilon lehet majd böngészni.
Járműveid benzintartályát meglékelheted -- ez feltételezhetően nem szó szerint értendő, majd behajthatsz ellenfeleid közé, és tisztes távolságból meggyújthatod a hátrahagyott benzincsíkot, ami az autó felrobbanását eredményezi. Ezt már a CVG-s srácok is megerősítették egy videójukban.
Több száz kiegészítő érhető el Chop számára.
Ha Chop elveszik, vagy meghal, akkor vehetsz új kiskedvencet a kisállatkereskedésben. A gameplay videóban látható is volt egy ilyen üzlethelység, de egyelőre nem vehetjük készpénznek az információ hitelességét.
A levadászott állatok húsát eladhatod farmoknak/gyáraknak, melyek tulaja a Burger Shot. Ez jellemző a Rockstar szatirikushumorára, de nem megerősített.
Autódat leparkolhatod parkolóórák mellett is, azonban ha nem fizetsz a parkolásért, akkor elszállítják kocsidat a városi telephelyre, ahonnan csak pénz fejében válthatod ki szeretett járműved. (Ennek nagyon kacsa szaga van.)
A vízalatti küldetéseket a Rockstar különálló játékként emlegeti.
Intenzív, in medias res küldetések már a játék elején.
A főhősöknek kezdettől fogva vannak kapcsolataik és "rendezett" életük.
Nem lesz elérhető mindhárom főhős a játék elejétől.[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
krecso
tag
Hmm.. Olvastam már ezeket, de az a lékelős dolog érdekes. Talán már nem fúrikázhatunk örökké egy kocsival, hanem fogy a benzin? Vagy talán csak akkor áll le egy idő után, ha meg van lékelve? Csak nem folyathatunk ki pár hekto benzint szerte a városba.. Mondjuk én szívesen fogadnám a fogyó benzin featuret, mert akkor a robbanáson kívül lenne más haszna is a benzinkutaknak.
-
icons
addikt
Nekem a Mafia-ban pont az tetszett, hogy vigyáznod kellett az autóra, és volt egy (vagy 10, esetleg 30 autód), ami a tied volt (mármint persze loptad, de meg volt oldva ). Itt főleg a tuningolós részekkel nagyon fasza lenne, ha ugyanezt megcsinálnák. Hogy ne tűnjön el random időközönként a kocsid (pl küldetésnél), ne lőjjék sz*rrá minden küldetésben, stb. Persze ezzel elveszne a dolog GTA-szerűsége is.
Optimalizálás: nem az van, hogy másik csapat csinálja most? (sajnos már a fene tudja állapotban vagyok, de mintha... )
Szerk: nyomorék PHs szmájlik... a többség olyan idétlen, mint egy bohóckodó majom...
[ Szerkesztve ]
-
krecso
tag
Lehet ők meg úgy elcseszik, hogy visszasírjuk a IV-t.
Amúgy ha nem robban föl a kocsi, csak elhagyod, akk egy telephelyre kerül, szóval ebből a szempontból no par.
-
Xerxész
őstag
Néztem a múltkor egy videót, talán a GTA IV-ből volt egy repülős jelenet. Létezik, hogy a légi járműveket nem lehet összetörni a GTA játékokban? Csak mert a srác párszor odacsapta a gépet a földhöz, de simán repült tovább, mintha mi sem történt volna...
-
icons
addikt
Szerintem a helikopter nem törik. Mármint az üveg be tud repedni (skiperrel kiszedni a rendőrheli pilótáját a plexin keresztül egy élmény ), de különben csak golyónyomok látszódnak rajta. Ha eléggé sérült, akkor elkezd füstölni, majd lezuhan. De nem tudod a különböző részeit összetörni.
BTW ez OFFtopic, ilyen jellegű kérdéseket vagy OFFban, vagy GTA IV, stb topikban.
-
icons
addikt
Amíg rendes volt, addig néha összetévesztettem a kommenteimet másokéval. Így hirtelen támadt személyiségzavaromat megoldva lecseréltem egy olyanra, amit biztosan ritkán fogok látni viszont.
Nem mintha már nem lenne meg a rangom (ha jól tudom) egyedi avatart kérni, de a lustaság kreativitást szül! -
negyven2
veterán
Törni igaz, hogy nem törtek mint a kocsik, de horpadni horpadtak, és egy picit így deformálódtak is (pilótafülke résznél). Amúgy motorok pl. egyáltalán nem törtek, valamint a hajók is csak inkább horpadtak és egy picit deformálódtak.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
krecso
tag
Soha többet nem iszok..
Nah, így kipihenten átgondoltam, és tényleg nem úgy törnek, mint a kocsik. Valamennyire törik, de pl banánformájúra nem tudod megcsinálni. Ha a farokrészét odavered valaminek, akkor kettétörik az egész helikopter, ha pedig a rotor sokáig karcol valamit, az is széttörik és lezuhansz. Rakétavetővel egy lövés, és felrobban, pont, mont a kocsik.
-
krecso
tag
Nagyon jó látni mennyivel színesebb, életteltelibb az V, mint a IV. [link]
-
krecso
tag
-
parampa
aktív tag
yájj, gyün a gétéa fájv
-
Jakesz
addikt
Hahaha
Csak ne jöjjön vissza ez az idegölő jelenség az V-be.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ezt még a legelején megmondták, hogy nem fognak minket zaklatni, nekünk kell majd hívni mindenkit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
krecso
tag
Akk még is csak skipper akart lenni..
Sherlock Holmes-nak érzem magam. Ha azt mondod, azzal szedted ki a pilótát, akk az valószínűleg fegyver (vagy személy, de azt nem mondanád külön, h vele), így a technologynál kell keresni. Ezzel leszűkül a kör 4 elemre. Abból 2-vel nem igen lehet lőni (aknakereső és a repülőgép). Marad a rakéta és a pisztoly. Mivel azt mondtad, hogy kiszedted a pilótát, nem pedig fölrobbantottad az egészet a g*cibe, ezért szerintem a helyes válasz a pisztoly.
-
krecso
tag
A második és a harmadik kép párossal semmi baj nincs, meg sem tudnám mondani, melyik való a trailerből. A baj az első párossal kezdődik. Az nem tudom, miért lett ennyire retek..
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz gyuromoj #2594 üzenetére
(#650) LaciCRM
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories. Toni Cipriani
Mellette kanapén GTA3. Claude Speed
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories. Victor Vance
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned Johnny Klebitz
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony Luis Fernando Lopez
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars Huang Lee
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke.- amit most már tudunk: Michael
-
törölt tag
-
krecso
tag
Sajna még angol, gondolom nemsoká lesz magyarul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest