- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mr. Erikszon #2100 üzenetére
Michael!
nem vagyok raszista de a san andreasban is a fekete karakter nem jött be. nem tudok vele azonosulni
A tüzeskedő trevor meg túl idegbetegnek tűnik. Mókás lesz az is az biztos, de Michael az én világomOlyan modern Tommy Vercetti !
-
Brutus880
tag
Én is Michael!
Nálam olyan ő mint Tony Soprano (csak nem olyan kövér) a Maffiózók című nagy sikerű és imádott sorozatombol![ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Bjørgersson
félisten
Trevor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Bjørgersson #2105 üzenetére
Az se normális
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #2107 üzenetére
Utálom az ilyen találgatós videókat
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #2108 üzenetére
Én is, sose nézem végig őket, de attól még hátha érdekel innen valakit.
-
Bjørgersson
félisten
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Bjørgersson #2110 üzenetére
Tengeralattjáró? Legközelebbi Gta-ban meg az űrbe is el lehet majd jutni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #2111 üzenetére
GTA Nasa edition.
-
törölt tag
Minden részben vannak furfangos járművek.
3:
dodo ami repülő de nem repül.
- én kb fél éve azaz több mint 10 év után tudtam csalás nélkül a dodoval eljutni a ghost town-ra -
-
cNpowa
tag
válasz Bjørgersson #2110 üzenetére
Ha Fake ,akkor kérem a modot
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
Bjørgersson
félisten
Ne nekem mondjad.
-
cNpowa
tag
-
JoolsNOS
veterán
válasz #81556480 #2113 üzenetére
Nekem egyszer majdnem sikerült vele körberepülni az egész szigetet, de félúton elakadtam egy toronyban. Azóta sem tudom,, hogy sikerült, utána ahányszor próbáltam, mindig épphogy eljutottam a szembenlévő partig.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
negyven2
veterán
Ahogy latom megvannak a magyar arak a GTA V SE es CE-bol.
A Special Edition 24.900 Ft a Collectors Edition pedig 39.900 Ft a konzolvilagban. Ugyhogy ebbol csak a sima kiadast veszem meg.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bjørgersson
félisten
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #2128 üzenetére
Ez brutális!
Rengeteg kocsifajta lesz benne, de azt nem akarom hogy tényleg kevés kocsi lenne az utcákon.
Annak is egy ilyen modern játékban, ami mindenre figyel, simán lehetne azt csinálni hogy bizonyos hullámokban több kocsi lenne. (reggel meló6iskolába menni, 4kor munka után)Várós!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Brutus880
tag
Néhány sebesülés (mint például a lőtt seb) örökre megmarad a karakteren.
Ha kapunk egy suklót a fejünkbe akkor az is megmarad örökre vagy mi?Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
negyven2
veterán
válasz ViiiiktorOC #2129 üzenetére
Midnight Club L.A.-ben igy mukodik.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #2129 üzenetére
Továbbra is hét éves konzolokról van szó, szerinted hogy tudnának egyszerre akár 50-100 kocsival boldogulni a többi feladat mellett?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #2132 üzenetére
a IV be is volt járműsűrűség állító, lehet itt is lesz csak le volt véve. Majd a jóféle PC-sek feltolhatják
-
icons
addikt
válasz Bjørgersson #2128 üzenetére
"Ha Los Santos felett nagyjából 1 kilométerrel ejtőernyőzünk, egész Los Santos-t belátni, de ez mégis úgy tűnik, tizede a térképnek."
Már kezdtem a 2,5 órás vonatútszélességű pálya résznél örülni, de akkor ez tényleg valami hatalmas "vidéket" (nem várost) jelent. Az élet igazsága: Ez vagy nagyon fog ütni, vagy nagyot fog bukni. Néhanapján SAban szerettem átautózni a vidéken, mert tényleg volt egy hangulata, de az a nap tényleg elég néhány volt, és jó távol voltak egymástól...
De a többi jól hangzik. A vízalatti világ pedig engem elképesztően nem hoz lázba. Az én szempontomból ennek annyi értelme van, mintha 10* több madár lenne a felhők között (esetleg ghost kamikaze Rustler-ek (mint a szellemautók a SA erdeiben). Nem érdekel, nem megyek oda, még akkor se, ha jól néz ki!
De az összes többi jól hangzik!! A 460jármű pedig végképp (remélem ebből nem 420lesz valamiféle tengeralattjáró. Lehetne Grand Theft Auto: Finding Nemo a játék neve akkor) eszméletlenül király!
(#2135) kovy29
Énis, énis (a városos részben reménykedem), de valahogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudják izgalmassá tenni az egészet (mármint repcsivel nem para, de ha autóval akarok elmenni, akkor el fogok aludni. Hamarabb fogok tanulni, mint megcsinálni a küldetést a térkép másik részén (ami azért nem kis szó így az év egyik legszebb időszaka kezdetén)). Persze lehet ezért nem én dolgozom ott, hanem ők, és eddig se volt sok gond magával a világgal, úgyhogy Thumbs up, R*![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Én még reménykedek, hogy a város is hatalmas lesz a vidékkel együtt. Engem a vízi világ is érdekel, tuti ott is rengeteg órát el fogok tölteni.
-
Jakesz
addikt
válasz Bjørgersson #2135 üzenetére
A cápák miatt a vízi élet sem lesz unalmas
-
Bjørgersson
félisten
Nem láttam, hogy szerkesztettél.
A videókon és a képeken elég nagynak tűnik a város, úgyhogy akármi is lehet még belőle.
(#2136) Jaka: Na igen, az sem lesz utolsó. Remélem az idióta quicktime eventekkel viszont nem fossák tele a játékot, hanem úgy ahogy vannak kihagyják.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Srácok, én kb. a legeslegelő GTA (ami még felülnézetes volt ) óta nem játszottam GTA játékkal, de ez nagyon fog érdekelni. Ezért biztos láma a kérdés, hogy a járművek irányítására elég a billentyűzet vagy már van olyan komoly, hogy esetleg kormány vagy egyéb kontroller kelljen hozzá?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Xerxész #2138 üzenetére
Konzolon csak kontrollerrel. Egyébként ismerősök közül nincs meg valakinek a IV, hogy ki tudd próbálni? Szerintem egyáltalán nem vészes, hamar rá lehet érezni billentyűzettel.
-
Xerxész
őstag
válasz Bjørgersson #2139 üzenetére
Persze, a konzol más tészta, tudom. Csak gondoltam PC-re is jön majd valamikor...
-
Jakesz
addikt
válasz Xerxész #2138 üzenetére
Én nem tudok egyetlen akciójátékot sem kontrollerrel irányítani, ezért is adtam el fél év után a boxomat. Bár a járművek irányításához jobb a kontroller, de az akciórészekhez felejtős, főleg egy GTA-ban, ahol a milliónyi felfedezést eléggé hátráltatja a kontroller pontatlansága és lassúsága. Persze ez csak az én véleményem
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem azért a TPS játékok lényegesen jobban irányíthatók kontrollerrel (pl. Assassin's Creed, Batman, stb.), én akár még a GTA IV-et és meg tudnám vele hamar szokni, h az X és Y koordinátákat is lehetne invertálni, nem csak az egyiket.
-
Jakesz
addikt
válasz Bjørgersson #2142 üzenetére
Nálam esélytelenek. TPS-ek közül a Gears of War 2-t és a Just Cause 2-t próbáltam ki, de egyiket sem élveztem vele. Ahol pontosan kell célozni, ott a kontroller nem a legjobb.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Bjørgersson #2142 üzenetére
Batman konrollerrel? Miért? Bár kinek mi. Nekem egyedül a verekedősekben jön be a kontroller, de pl a mortalban a kivégzések egyszerűbbek billel
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #2144 üzenetére
Miért? Mert nekem végtelenül könnyebb azzal irányítani.
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
törölt tag
válasz Mr. Erikszon #2146 üzenetére
-
Jakesz
addikt
válasz Mr. Erikszon #2146 üzenetére
Ezen mit kell nézni? Hogy minden borítón van helikopter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest