- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Az első részletek a PC-s GTA 4-ről.
mod: Ez a videófelvétel nem tudom minek kell, arra ott a Fraps...
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz $p@rr0w #1554 üzenetére
Hát én nagyon örülök, és remélem, hogy a játékvezérlők támogatása egyet jelent a tengelyek szabad konfigurálhatóságával, mert engem idegesített, hogy a 4-tengelyes joy-on csak 2 műlödött.
Bár nem egy krájzisz, de a képek alapján sokkal szebb lessz PC-n. Belegondolva hülyeség is lett volna részükről nem kihasználni a sok új (és bivalyerős) VGA rejtette lehetőségeket. Ennek ellenére azért bízok benne, hogy optimalizálják annyira a játékot, hogy az öregebb vasakon is zökkenőmentesen futkosson.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Romvr
őstag
nemrégen linkelt cikkből:
"Továbbá a játék támogatni fogja a hagyományos egér+billentyűzet kombinációt..."
Még szerencse. Szépen nézne ki PC-n úgy hogy csak kontrollerrel játszható. Persze, árukapcsolás címen, ha leszerződtek a kontroller gyártókkal, de akkor is milyen lenne már, hogy mondjuk a M$ Flight Simulator, csak egy M$ márkájú repülőgép szimulátor ketyerével használható (kabin, amit mozgatnak hidraulikusan...teccenek tudni.), de azért PC-re írják (Gémsz fó Vindőz)
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Sose értettem mire jó az "ótóéjm". Elveszi a játékélményt. Hiszen mit csinálsz: Leragasztod a "Fire" gombot aztán csak az irányvezélőket kell klattogni és kész. Hú de nagy játék. Az lesz az első amit kilövök. Még telepítés előtt
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Ha nem akkor meg se veszem. Jericho-ba csak assisted-aim volt de attol is a falra másztam. Szerencsére ki lehetett kapcsolni.
-
athomi
veterán
Csak konzolon van egy kis aimbot beállítva, PC-n nem kell aggódni emiatt.
-
Romvr
őstag
Ez a szerencséjük. Különben megveszem és elégetem, miközben táncolok a lángok körül és kecskét áldozok...stb... Majd mikor jön a rendörség ráfogom hogy a GTA 4 borítóján láttam mindezt egy elrejtett üzenetben, és a R* a hibás mindenért!
-
Romvr
őstag
-
Romvr
őstag
Nem jó ötlet. Az egész lényege hogy a CD jó kormosan ég, és meglátszik majd a plafonon évekkel később is a nyoma.
Meg hát azok a kellemes mérges gázok amik akkor szabdulnak fel... ááá...te nem értesz a finom dolgokhozAmúgy olvastam hogy PC-re felnyomják a grafikát is. Részletesebb texturák, szebb effektek. Ez jó meg minden, csak így nem lesz nagyobb a gépigény?
-
Romvr
őstag
Hát akinek fussa rá. Nekem csak egy csóró konfigom van amin a crysis éppen hogy eldöcög high-ban 4xAA-val 25 FPS-t... [kamuzikámvigyázzvele]
[ Szerkesztve ]
-
slein
tag
válasz TESCO-Zsömle #1578 üzenetére
omg
-
busii
csendes tag
Hali!Xbox360-on nyomom a GTA-t és utolso küldimnél járok semmi baj nincs addig amig nem kell felugratni a helikopterre és fel kell huznom magam...Akárhogy probalom mindig leesek!Probaltam mar gyorsan lassan mindenhogy nyomni az A gombot de nem huzza fel magat!Valaki tudna segíteni mert már kb.10x csináltam de mindig leestem.Előre is köszi
-
busii
csendes tag
Akkor felteszem a kérdésti jáccotta már végig a GTA IV-et?Aki végigjáccotta az kérem irjon nekem...
-
Bomc
aktív tag
Tök jó! GTA4-ben ingyen lehet telefonálni
-
Romvr
őstag
Nem kavarodnak szerencsére, csak ha 2,4-re húzom a procit nem szeretik a dolgokat.
Amúgy meg tök szépen elmegy a krájzisz 1024-ben 2xAA-val 25-35 FPS-t nálam. Sajna nagyobb felbontáson már kezd játszhatatlan lenni. De a régi 7900-asomhoz képest ég és föld
-
janeko
őstag
hopp eszembe jutott egy kérdés.. kutyák meg macskák vannak a játékba?
-
janeko
őstag
szerintem úgy még élvezetesebb lenne a játék, ha tényleg a valóságra hasonlítana
Pl. a Central Park-ba kutyák szaladgálnak vagy a környékén sétáltatják. Akkor jó pár háznál lehetne a kerítés mögött kutya. Vagy a külvárosba akár macskák is szaladgálhatnának néhol.
Meg megcsinálhatnák már szerintem a benzint is, hogy elfogy menni kell tankolni stb.. szerintem ha ezt megcsinálnák.. az eddigieknél is többet kaszálnának, mivel így élethű lenne, még jobban -
janeko
őstag
újabb hülye kérdés lehet úszni a gta 4-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest