Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    Topikgazda

    Pár mondat a szetkonverzióról.

    Transmute your Set Items ezt a képességet a Forgotten Gods kiegben tanulja meg az Inventor, a The Tome of Eanatum quest után.

    Szetkonverzió: egy szetdarab átkonvertálása ugyanazon szet másik darabjára, vagy egy véletlenszerű másik szet darabjára.
    A kék szetkonverzióhoz nem szükséges ritka nyersanyag, bármelyik konverziót is választod.
    De a lilánál igen, az egyiknél Eldrich Essence, a másiknál Celestial Lotus kell.
    Monster Infrequent (MI) szeteket nem lehet konvertálni, ezt írja is a Grimtools.
    Viszont olyan szetet is tud konvertálni, aminek recepje van, szóval kraftolható.

    Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség, elég sok szetemet kitudtam egészíteni, akár véletlenszerű kék konvertálással is. A lvl szinteket figyelembe veszi, pl. lvl50-esből nem csinál 82-est, de 65-ös még lehet belőle, de célszerű inkább a kívánt lvlszinttel megegyezőt konvertálni.

    Shattered Realms:
    Ha hasonlítanom kellene valamihez, a Diablo 3 GR lenne csak másképp. :)
    A Lvl100-as Ultis Purifieremmel farmolgattam a területet (nagyon régi build, majd upgradelem).

    A képernyő jobb felső sarkában van egy indikátor. Ha ölsz akkor nő a kék sáv. Alatta Mutator jelzések vannak mint a Cruciblében vagy most már a Skeleton Keyes területeken is. Egyszerre pozitív és negatív hatásuk is van.
    Ha kb. egyszerre sokat ölsz, akkor az órához kapsz plussz másodperceket amolyan '"massacre bonus". Ha veszel fel Shattered Soult akkor is nő a kék. Amikor már csak pár % hiányzik, a minimap csillagokkal jelöli az ellent.
    Ha végigér a kék sáv akkor minden ellenség egyszerre meghal és nyílik egy kék portal.
    Talán így egyszerűbb: Shard: főszint, Chunk: alszintek.
    Shard 1-ben kezdesz, a Chunk a szintje amiből 3+1(+1) van, a 4-ik az egy Boss terület, az 5-ik a looté. Ha megölted választhatsz hogy továbbmész a következő Shardba vagy felveszed a jutalmad. Ha felveszed akkor következő alkalommal is elölről kezded (az első párban így volt), ha nem kraftolsz waystonet (Shard 5-től lehet). Nem záródik be magától, mindig újat kell nyittatni az őrrel.
    Ha meghalsz veszítesz időt, és lehet a lootra is hatással van ezt meg nem mondom, majd pontosítsatok légyszives,
    Nem próbáltam de vannak Unique Shrineok is néha. Szintén pozitív és negatív hatással mint a Mutatorok, csak ez nyersanyagodba kerül.

    Shard 6-ig jutottam csak (valami gond van a gépemmel néha fagyogat, egy idő után Shard 2 fölé nem is mentem - majd). Az 5-ikben dobott egy Shattered Waystone receptet, ebből van többféle.Még nem tudom mihez lövi be a szövegben lévő tól-ig határt.
    Szóval az első 1-2-3 Shardot farmoltam rengeteget, elég sok recept esett (az erősebb mozgásos augmenációk elsősorban), szetek, ritka nyersanyag - valami volt majdnem minden menetben ezek közül, 1-1db.

    Tetszik a dolog, próbálja ki akinek nincs meg a Crucible vagy nem szereti mert pl. végig ugyanabban a "szobában van". Itt mászkálni kell. Mindkettőnek megvannak az előnyei, jó dolog ez az új játékmód is!

    (#1910) Badlof2k: köszi, én is, tegnap volt 1 hónapos a Discord! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák