- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Logitech Z906
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
alsó, radnóti-móricz sarok
-
tr00p3r
addikt
ha jól emléxem Vitus is (alsó)gödi
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #19 üzenetére
mondjuk srégszemben
-
tr00p3r
addikt
régóta filózom egy ilyen ''dunakanyar LAN-partyn''. még az is lehet, hogy összejön???
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #32 üzenetére
szerintem te a szomszédunkról beszélsz. én pont a sarkon lakom. Móricz-Radnóti. régi ház újjáépítve. a fenyőfák még a szomszédban vannak.
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #56 üzenetére
még nemtom. nem ismerem itt az infrastrukturát. valami művház vagy a könyvtár a főút mellett. ahol lehet bérelni asztalokat és székeket. pl egy suli. a huzella tornaterem? ááá. ott nincsenek meg a feltételek szerintem. áram, asztalok, székek, stb. gondolkodhacc te is
-
tr00p3r
addikt
minden kedves ''szomszédomnak'' BUÉK!! (és kicsit kevesebb petárdát)
-
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #74 üzenetére
közvetlen lenne ha itt laknál, de mivel a Göd táblánál visszafordít a rendőrség, hála istennek, nem vagy a szomszédom..... még
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #76 üzenetére
figy, most akkor te hányra jössz ki ma este?
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #80 üzenetére
akkor menjünk együtt. találkozzunk valahol és megengedem,h hazavigyél
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #149 üzenetére
[OFF[ha még nem oldódott meg a BF próblémát keress meg mailben vagy sms-ben[/OFF]
amúgy jó, hogy én hoztam fel a LAN gondolatát és végén kimaradok. szerintem a játékok számát érdemes lenne korlátozni, mert a végén úgyis az lesz, hogy belekezdünk valamibe és 10 játék után elunjuk. szóval nem kell a ''pekmentől-doom3ig'' mondjuk azt, hogy UT1, Q3, BF1942, FarCry, Raven Shield azt jól van. ha valakinek valami nincs meg úgy lesz filesharing! reggel lenne érdemes kezdeni és aztán onnan open end. ha gödön van és kidöglök hazamegyek aludni. aztán másnap vissza. amíg alszunk meg mehet copy-paste!!
a dátum meg olyan legyen ami mindenkinek kb megfelel. iskola szünet ill 7vége pl, bár az elöbbi engem ugye nem érint.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
ezt jól elcsesztem. mind1.
most szedtem le egy MOD-ot a BF1942.höz, 850MB és a Star Wars-ot idézi. este kipróbálom. galactic conquest V5 a neve.
homepage:
Bővebben: link
screenshots:
Bővebben: link -
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #206 üzenetére
hát jó, csak gondoltam eccerűbb átjönni a móricz zs. utcába......... nekem mind1
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #222 üzenetére
igen BF kiegészítők. Road to Rome, Vietnam és a Secret weapons itt van a vinyómon....
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #234 üzenetére
ok. én meg utána néztem és a BF1942, Vietnam és Road to Rome van meg. a Secret weapons nincs. akkor csere a Vietnam-ra? vagy már megoldódott?
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #234 üzenetére
akkor a secret weapons megvan?
-
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #255 üzenetére
nem kell a duma.... megvannak az adatok amit kértem?????
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #270 üzenetére
mindkettőt, de jobb ha a yahoo-st használod
-
tr00p3r
addikt
időközben megoldódott a BFSW problémám.............
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #494 üzenetére
mi még nem találkoztunk, de ha eljön az ideje elvárom, hogy tegezz! itt is tegeződünk. bár nemtom hány éves vagy, én 30 leszek jövőre, de nem érzem szükségét, hogy magázzanak a nálam fiatalabbak. ha kultúráltan tudunk itt beszélni akkor a ''mátrix''-ban is megoldjuk. nem bírom amikor csókolomhoznak vagy hogyteccikelnniznek! van egy szomszédom aki huszonakárhányéves és magázott első találkozáskor! mondtam neki, hogy ezt gyorsan fejezze be!
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #496 üzenetére
hát akkor utólag is Hepibörzdéj!
-
tr00p3r
addikt
földijeim,
szükségem lenne sürgősen, jelképes összegért, 1 pár meghatjó beszereléséhez használatos chieftec sin-re! akinek van egy pár felesleges kérem jelezze!
legjobb lenne még ma délután, kp-ban fizetek!
előre is köszi,
tr00p3 -
tr00p3r
addikt
up, mer nagyon kő
-
tr00p3r
addikt
senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Excel topic
- Logitech Z906
- További aktív témák...
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest