Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomhod

    senior tag

    kampusz fesztivál szombat

    a hurkatöltő zenekar koncertje után belenéztem az irie maffiába, de hamar elhagytam a területet. véletlen botlottam a szeg nevezetű bandába, leszedték a közönség fejét, nagyon lendületesek voltak!

    utána skafunderz végig buli, közben kimentem, mert nagyon meleg volt benn. áthallatszott a szabadtéri republic koncert. volt valami dal, a versében volt vagy 3-4 közmondás, és amikor azt hiszed, hogy nem lehet szarabb, a refrénben rátol egy vapsubappát, kész, egyből mentem is vissza a ska-sátorba:))

    paso pár szám, de otthagytam, mert gengszter zoltán jobban érdekelt. a kartel sátorba menet át kellett menni a nagyszínpad előtt, apokaliptika nyomta a mastert csellón meg nemtom min, elég gagyi volt, nem az én stílusom.

    ganxsta se, de zenekarral akkorát ütnek, hogy agyam eldobom. feláll a színpadra főparasztba', osztja a közönséget, heccelik egymást, de annyira profi, hogy le a kalappal. toltak rage-t is, volt is bólogatás végig

    koncert után belenéztem valami zz top tribute-ba, jó kis goldtopja volt a gitárosnak, de lassan 8 órája voltam talpon józan fejjel, úgyhogy hazaindultam. az egyik haverom próbált berángatni dj bárányra vagy ki a picsára, de finoman nemet mondtam (haggyámá menjen akinek 6 anyja van és mind a hat kurva)

    hazaértem, összeestem, délig alvás

    nem is volt olyan rossz ez a fesztivál, mint ahogy hittem, de mint tudjuk, a hangulatot inkább a haverok adják, csak utána jön a műsor:)

Új hozzászólás Aktív témák