Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz arnyekxxx #31867 üzenetére

    Egy darab gitár esetén jó falban megtartja a tartó. De nekünk nincsenek "jó" falak. Ezért is döntöttem a plusz falap használatáról. Egyébként olyan a csavar is, ami engem is elbír egy darab. Csak a tégla régi 100 éves, ahol tégla van, ott fog, de találtam egy-két tiplivel fugát, az olyan, mintha nem is volna semmi.
    Nekem így a deszkán van 5db hangszer, ami úgy 10-12kg. Amikor elsőre fölrögzítettem, azt gondoltam, hogy örök lesz. Mekkorát tévedtem, és milyen jól tettem, hogy deszkástól tettem fel. A felső 3 tipli kilazult, és csak az alsók fogták. Kifelé dőlt az egész. Ekkor fogtam azt a sok 15cm-es 8-as átmenő tiplit, és fúrtam fel vele az egészet. Így is lett két fölös lyuk, mert fugát fogtam. De a többi már olyan erősen tart, hogy könyvespolcot is csinálhatnék belőle, és telepakolhatnám lexikonokkal is. Engem is elbír, ezt konkrétan teszteltem.
    Én szeretek vigyázni a holmijaimra, szarul esne, ha sérülne akármelyik gitárom is. A relic kinézettől sírni tudnék, nekem nem jön át. Attól nem leszek jobb, ha rommá nyúzott kinézetű gitárral játszom. Egyre több videón van ilyen relic hangszer, nekem inkább az jön át, hogy milyen igénytelen valaki, nem vigyáz a gitárjára, és nem az ellenkezője, amit sugall ez a hülye divat.
    A valódi évtizedes kopás egész más, sokan ragaszkodnak a régi bevált hangszerhez. De az a kopás nem 1 hónap alatt, hanem évtizedek alatt jött össze. És azon látszik, hogy tényleg használati nyomok, nem hülye divat.

Új hozzászólás Aktív témák