- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrő
aktív tag
sorry rángat a net
-
pedrő
aktív tag
válasz zoo8800 #3755 üzenetére
Meglesem a hűtőt lehet hajnalban már fáradt voltam és szarul csináltam a pasztázást is. Hát meg kéne nézni mi a max amit bír.
3.6-ig már húztam 90fokos volt orthos alatt 2 percig hagytam utána leállítottam.
Igazából a hőmérséklettel van gondom a tuningot nagyjából vágom csak asus laphoz vok szokva és azért kéne egy részletes bios beállítás.[ Szerkesztve ]
-
pedrő
aktív tag
válasz zoo8800 #3760 üzenetére
Sztem jó kis progi a core temp ugyan azt mutatja mint az everest meg a real temp. Lehetséges hogy tényleg olyasmi lehetett de ha nem 90 akkor ilyen 85 ha a biosban néztem volna meg.
Na meglesem a hűtőt mert az lehet a ludas megnyomogattam simán és 7 fokot csökkent...[ Szerkesztve ]
-
pedrő
aktív tag
48 fok a legalja ezzel az dynamic energy saver csodával. Valami nagyon nem stimmel. Valakinek valami ötlet?
-
danee91
senior tag
válasz darál0w #3767 üzenetére
Lehet a 3x-os ramszorzó nem fekszik a lapnak...Esetleg alacsonyabb CPU szorzó(ha lehet egész számú legyen, mert a feleseket PH! teszt szerint sok lap nem komálja), magasabb FSB, és alacsonyabb RAM szorzóval kipróbálhatod, de lehet így se lesz jó. Ha mind2 ramra 5-5-5-15 van írva 1066MHz-re, akkor vinnie kéne, kivéve ha a lap nem szereti a ramodat. BIOS a legújabb? Feszültség? 1066MHz-re elkélne 2,1V környéke.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #3766 üzenetére
Lehet hogy kell az NB-nek kell egy kis +fesz, én kezdetnek megpróbálnám 250-es FSB-vel, 4-es szorzóval, akkor 1000-en menne a ram, nem kell cl6, cl5-öt is vinnie kell. Aztán lehet tovább menni. 1ébként meg nem sok értelme van 800 felett járatni a ramot ilyen prociknál.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
darál0w
Jómunkásember
válasz danee91 #3770 üzenetére
probáltam mindenhogy.elhiheted
nagy szorzo kis fsb, nagy fsb kis szorzo. egésszel, féllel...mindenhogy.nem megy.5-5-5-15ben 2.2Val nem megy 850nél feljebb.
cl6ban viszi az 1066ot.megnézem tud e többetChaser probáltam.nem megy neki
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Dluinet #3769 üzenetére
az a baj, h én nem látom sehol,h O.C. kezelné a ramokat 1066ig. FSB 1600by O.C. az van. de ramnál nem látok még hasonlot se.
btw mennek 1100on is 2.1V
de csak CL6ban képes elindulni 850felett...holott a ramra 5-5-5-15 1066 2.2Vvan írvaAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
1066on prime ramteszt 1 percig sem futtott és error
visszavettem szorzot 3.33rol 3ra.960on stabilnak tűnik cl6ban.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #3775 üzenetére
Én megnézném másik lapban is azokat a ramokat, a legurasabb 1066-os ramok is faszán mennek ezekben a lapokban. 1ébként meg legjobban úgy járnál, ha 900@cl4-re lőnéd be, gyakorlatilag semmi értelme nincs nálad 1066@cl5-nek.
#3778 zoo8800: Mi?
-
Chaser
legenda
válasz zoo8800 #3780 üzenetére
Nemá Az alpine7-em -az nem heatpipeos- meg egy alulfeszelt conroe cerkát vitt passzívan, végül is nem a hűtőknek van jó hűtőképességük, hanem a procik esznek keveset Az E5200 0.985-ön prime alatt több óra után is 35-40 fok közt volt, a VID-je 1.15V, tehát ha nem feszelem alul még akkor is vitte volna passzívan, max 45-55 fok lett volna loadon. Ebből mindennapi használatra még 10 fokot lazán el lehet hagyni, mert semmi nem izzasztja meg a cpu-t, mint ezek a stressz progik, szóval bőven jó. 1ébként a freezer nem olyan kicsi, az össz hőleadó felület számít, az meg nem kicsi. Ismerek volt E2xxx tulajt akinek 2160-asa ment 9x300-on freezer alatt passzívan, a dologhoz hozzátartozik, hogy nálam házhűtőventik sem voltak, csak a táp 12-ese.
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
A számítógépemben 1 db 2 GB -os memóriát használok. Az alaplapom Gigabyte P31-DS3L.
Ha az egyes memória slotban van a ram (amiben 11 hónapig tökéletesen működött), akkor nem jutok el a windowsig, kék képernyővel lefagy a gépem, ha átteszem a hármas slotba, akkor pedig tökéletesen működik. Memtest -et futtattam, nem volt hiba.
Windows újrarakásával már próbálkoztam, nem oldotta meg a helyzetet.
Az alaplapomra és a memóriára is van még 2 hét garancia.
Gondolom, az alaplap lehet a rossz. Ez ugye garanciális probléma?
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, csatlakozom a klubhoz, egy P31ES3G-vel, Asrock hibrid (775DualVsta) -ról váltottam. Egyenlőre egy D820 dolgozik benne, de váltás lesz E5200-re. Egyenlőre minden szép és jó. Mindjárt egy kérdésem is lenne, cpu hőfokot mivel néztek ? Olyasmire gondoltam mint a Speedfan, hogy mindíg szem előtt lehessen az óra mellett. Everest szerint 38-45 között mozog viszont Speedfan(4.37) nem ismeri az érzékelőt mert -55-öt ír
Itt lentebb írták a Coretemp-et de ez meg ezt a procit nem támogatja...
Miben tér el ez a verzió az eredeti DS3-tól ?Ne dudálj, küzdj !
-
darál0w
Jómunkásember
válasz vviktor1 #3789 üzenetére
everest tökéletes lesz neked, csak be kell állítanod a tj maxot.
majd utánanézek mennyi a procid maxaannyiban különbözik, h ez easy energy saver, az meg dinamic energy saver
meg egy két aprobb különbség , mint pl itt csak 2 slot van ramoknakAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
lapomnál NBnek hol lehet adni feszt?
-
-
darál0w
Jómunkásember
kingmaxot nemkomálom és nem lehet kapni őket kitben
zoo mindenhogy probáltam.
1rammal , 2 rammal, ebben a lapban, egy asus m3aban, ott is 1 és 2vel is.
semmi különbség.
de mondom a gyárto honlapján nem is szerepelnek ezek a ramok
csak 800asbol cl5 van 2*2gb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest