- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz Gorneck #1897 üzenetére
hát igen ,bios szinten az igazi... csak igy gyorsabb a finomhangolás, ezért
probáltam alkalmazni az ET6-t... ami 95% eddig jól is müködött... szóval
annyira nem rossz, csak nem 100%ig biztonságos.."Hibás beállitás"-tól ,, pedig azon a beállitáson betöltött,, csak a matatás közben
fagyott ki,,, a reset után megintcsak be kellet volna hogy töltsön..
de mégis elöszedte ezt az F5 biost valahonnan....Macka:: nekem már másodszor játsza el ezt a visszarakosdi dolgot...
-
Zájec
veterán
válasz Gorneck #1902 üzenetére
akkor nem nyúlkálok az ET6 -ban csak nézegetem.. csak megfigyelésre használom inkább.. most felraktam az F8-t a @bios-al...
egyébként a tuningal nincs semmi bajom, az jól mükszik mostmár...
megy a memo tuning magas CPU FSB-vel is....
korábban csak külön-külön müködött,, most jól megy a P45-be...(#1904) Macka:: az szereti.... szépen müködik vele..tuning is megy.
inkább velem lehetnek problémák.... biztos nem tetszem a lapomnak...[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Feltettem a két Combo lapot...mivel fent van már a GB oldalán is...
Gorneck#1239
-
tom_tol
addikt
sikerült elinditani 1,42v cputermmel 500-on [link] de 1 órás gyurás után sem sikerált kevesebbel
-
tom_tol
addikt
mondjátok meg nekem mi az ultra tpm? ha nem tom nem fogok tudni aludni
-
Cyberbeni
addikt
válasz tom_tol #1918 üzenetére
adattitkosító cucc.
gigabyte honlapján is megnézhetted volna. na nembaj, kikopizom neked. (webforditas.hu, ha nem megy az angol)
"Ultra TPM - Industry’s highest level of data Security via onboard TPM* Maximum level of data protection with 2048 bit encryption
* Security, manageability and flexibility that surpasses software-based encryption
* Portable User Key to protect data when away from your system
* Additional backup of user key in BIOS in case of misplaced key* After creating the password(s) and key(s) associated the TPM, be sure to store them in a secure location and back them up. Loss of the password(s) or the key(s) will render the files encrypted via the TPM unable to be cracked or read.
* Though the TPM delivers the latest data security technology, it does not guarantee data integrity or give hardware protection. GIGABYTE is not liable for loss of encrypted data as a result of hardware damage.(Note)If you want to uninstall the Ultra TPM utility, be sure to insert the USB flash drive containing the TPM key into your computer before the uninstallation."
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
aki még nem tette, az szerintem kapcsolja be a c1e-t. nem kell megfőlni a gép mellett. ;)
(mondjuk nekem ha megy a kertben a locsolás, akkor megy a hűtés itt a szobában) -
Macka
veterán
Eltűntetek....
-
Gorneck
legenda
Jajaja...10-11 fele keltem; sátram kellett kitakarítanom, mert húgom szart rá; utána csináltam magamnak ebédet...haverommal dumáltam...beszereltem az LG dvd írom...szarakodtam egy sort a diploma témámmal...most meg elgyütt az este...kedvem semmi...és szétbasz az ideg mert nem jön lefele a Kungfu Panda...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
TTomax
félisten
Nagy upp a Gigának,nagyon korrekt a BIOS, a lap pöccre indult,nagyon meg vagyok elégedve a pénzemért...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Gorneck #1941 üzenetére
Tulajdonképpen most ért fel a 64bites Pista... egy 9X400at lőttem neki ezen nem is gondolkodott,mondjuk 1,3v-t adtam a procinak.... nagyon sok mindent lehet itt álligatni,szokatlan is az MSI P35 után.Ma egész nap szereltem és kicsit fáradt vagyok mert a régi konfigom elvitték egyben,az újat meg össze kellett raknom,ezért ma már nem hiszem hogy belemélyedek de holnap bepótolom.
Most vettem észre hogy az EasyTune6-al még a HD4850-em is tudom húzni,nem rossz program tökvéletlen lett azonos márka alap és a VGA....azért 8X5XX FSB-t szeretnék elérni,de tartósan 9X450-en lesz használva,1:1be a RAM-okkal,azt szerintem tudják is CL4-ben plusz fesz. nélkül,mert ahogy nézegetem ezek a DHX-2G modulok jobban melegednek mint a sima XMS 1G modul...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Macka
veterán
A GTL-t lehet állítani valahol?
-
Eagl3
veterán
Valszeg lecserélem a mostani GA-EP35-DS3 lapom egy GA-P45-re.
A kérdés az lenne, . melyikre érdemes?- Alaplap LGA-775 Gigabyte iP43 GA-EP43-DS3L 3 év gar: 21.990,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte iP43 GA-EP43-DS3
- Alaplap LGA-775 Gigabyte iP45 GA-EP45-DS3R 3 év gar: 28.500,-Bocs a hülye kérdésért, de mi a külömbség? Azt értem, h. az L az a light, az R meg gondolom RAID...
A GA-EP45-DS4 mivel nyújt ezeknél többet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest