Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Jelenleg semmit nem akarok,de ha akarnék sem működne.A giga lapokon ha ráteszel pl egy írót akkor azt látnia kell.De ezek nem látják.Úgyvagyok vele,hamár rátették működjön.Így még a gigaraidet sem lehet,hiába van engedélyezve a bisoban.
Nagyon köszi a linket![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Zájec
veterán
válasz SimonYana #2801 üzenetére
értem ami történt, de az új driverekkel és bios-al orvosolják a dolgot..
egy kövekezö probát megér a dolog...
rakd fel az F10a bios-t ,, nekem is az van fent..(neked a DS5-höz)én most raktam fel egy XP-t, de már másképp tölt mint korábban..
csak a 4 szükséges drivert raktam fel,, nem úgy mint korábban amikor egy
allinstall nyomtam a gyári cd-röl.. az mostmár felejtö. -
SimonYana
addikt
Most csak a CPU-n van egy D-TEK és akkor természetesen rákötném azt is.
tlac
Nekem már a 955 pro óta van gigalapom az összes chipset,de ilyen még nemvolt,hogy se kép se hang az úgynevezett gigasatán.
Raidezek vagy 6 éve.Sokáig 4db volt egy RAID0-ban.Szóval annyira ismerem a lapot,hogy hogyan is műxik.De ha mégsem akkor hidd el a nagykerben nem cserélik ki,ha én vagyok a balfék.Félre ne érts! Nem vettem rosznéven kérdésed!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Zájec
veterán
válasz SimonYana #2809 üzenetére
én az extrémen 6 satát látok hirtelen,, nem tudom hogy neked mennyi kell vagy
milyen raidtömböt akarsz,, a DQ6-n assziszem 10 van.. de én nem használom ki
szóval nemtudok mit mondani erröl a dologról...... neked kell látni..majd szacsee nyilatkozik az extrémröl.. bios szinten is remélem.
-
SimonYana
addikt
Legfelül állítom be RAID-re ha intel raidet szeretnék.
Alul is van egy állítási lehetőség ami a lilákra vonatkozik!
Mielőtt megkérdezed,engedélyezve van és utána tudom állítani,hogy IDE vagy RAID/IDE.
Ha engedényezve van tök mindegy hogy ide vagy raid/ide,mert az optikait mint ide látnia kell.
Mégvalami?® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Tényleg!!!
Kezdhettem volna ezzel........
Sajna nem látja a biosz sem.Az az , ha csak a lilára teszem a 2 winyom és a 2 íróm akkor nincs semmi a biosban .
Egyébként kérdésedre a válasz még.Igen úgy van beállítva.
Ha giga raidet szeretnék akkor ezt Onboard SATA/IDE Ctrl Mode (GIGABYTE SATA2 Chip): IDE nem idén hagyom,hanem RAID/IDE® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Akkor holnap egy Extreme lesz belőle és azt tudom vizezni.
Zájec!
Köszönöm a segítséget!
Jelentkezem az újlapal és valami tuningot alkotunk Szacsee merterel és a segítségedel!® SimonYana ®
-
Macka
veterán
Új DQ6 BIOS-ok: [link] F8, F9a Béta, F10a Béta
-
Macka
veterán
válasz Johnny Cage #2825 üzenetére
Mikori az Everested? Csak mert ha régi, akkor nem ismeri még a P45-öt.
-
Macka
veterán
válasz Johnny Cage #2827 üzenetére
Telefonról vagyok, képet nem nyitok meg.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz Johnny Cage #2830 üzenetére
Performace Level...memset segítségével...utána a biosba tudni fogod mit kell állítani...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Meg is találtam azt a CF tesztet...ez inkább kaki driver, mint alkalmatlan chipset...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
HSM
félisten
Hello!
Most lesz egy kérdésem, amit biztos 100X megkérdeztek előttem, de most megkérdezném én is...
Giga P35-DS3R lapról szeretnék váltani Giga EP45-DS3P-re vagy DS4-re.
Régebben olvastam, hogy a P45 nem ment túl jól Q6600-zal, változott azóta a helyzet?
Ha P35-ben 1,2V on ment 8*400-at a quadom, de tudott 8*425-öt is, akkor a 8*400-ra van esélyem P45 alatt is? A BIOS gondok megoldódtak? És egy utolsó kérdés: van valami lényeges különbség a DS3P és DS4 között? Mert ránézésre a hűtőt leszámítva ugyanannak tűnnek....
A segítséget előre is köszi! -
HSM
félisten
válasz Johnny Cage #2835 üzenetére
Naja, az új 45nm-es procikat szereti a P45, csak kérdés, ez igaz-e a régiekre....
-
Johnny Cage
addikt
965P-DS3 @ E6300-ról álltam át és az eszközkezelőben maradt egy "ismeretlen eszköz". Na ez mi a franc lehet... bios-ban minden felesleges dolog tiltva, chipset driver-t, realtek driver-t feltelepítettem...
-
Gorneck
legenda
válasz Johnny Cage #2840 üzenetére
CD-ről tetted fel a chipset drivert?
Amúgy lövésem sincs...
Gorneck#1239
-
Johnny Cage
addikt
-
MmDorian
őstag
Sziasztok !
Lehet hogy rossz helyen járok, de megkérdezem, mi a külömbsg a 2 lap között, és melyiket vegyem ?
GIGABYTE GA-EP45-DS3P
GIGABYTE GA-EP45-DS3R
azt látom a képem, hogy a "P"-s en van heatpipe... többet nem tudok
-
g@bo
nagyúr
válasz Gorneck #2754 üzenetére
NB strap (MCH latch): auto
Multiplier: 2,66C
CPU Vcore: normal
CPU Termination: 1.3
CPU PLL: 1.61
CPU Reference: normal
MCH Core: 1.2
MCH Reference: normal
MCH/DRAM Reference: normal
ICH I/O: normal
ICH Core: normal
DRAM Voltage: 2,0
DRAM Termination: normalmire jó pontosan ez a sok pont? ep35 ben nem vót... egy dolog hogy állítható, de mire /miért/ gyó?
-
Gorneck
legenda
válasz Johnny Cage #2843 üzenetére
Passz...vmi kimaradt...
AHCI?Sztem jobban járnál reinstallal...elképzelhető vmi bekever...bár már nem használom az alaplapi hangkeltőt...
Gorneck#1239
-
Johnny Cage
addikt
Na megvan az ismeretlen eszköz: "Hangeszköz a High Definition Audio buszon" - na ez mi a szösz és mért nem tudja telepíteni magát az alaplapi CD-ről?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 32Gbyte (2x16Gbyte) DDR5 RAM RGB --- ÚJ, 10 év garancia ---
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX Z390-E/F/H/I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest