Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Loser77

    csendes tag

    Sziasztok!
    Látom hogy elégé vágjátok ezt a lapot....Azt szeretném kérdezni hogy akinek 4GB vagy 8GB DDR3 ram van rajta annak nincs-e gondja a hangal vagy a win7 bootolásánál??
    Mert nekem az van hogy benyomom a 2x2Gb Kingstone HyperX(blu) modulokat, simán felismeri öket,felemelem az XP-t(service pack3) dolgozik minden simán,csupán a hangkártyán(Creative Live! 5.1) jönnek ki recsgö-ropogó hangok de csak akkor mikor valami játékot akarok meginditani vagy filmet lejátszani, sima zenehallgatásnál nem.A rendszer szépen fut, stabil.
    Mikor szeretném bootolni a win7-et, elér a User kiválasztáshoz, kiválasztom a felhasználot és akkor fekete a monitor pár másodperc és ujraindul......Safe modeban dolgozik!
    Persze minden gyönyörüen dolgozik ha csak az egyik modul(2GB) van benne....
    Kérlek benneteket hogy akinek valami okos ötlete van segitsen mert én már lefagytam....Nem vagyok egy buta gyerek, sok lap átment már a kezem alatt, de még ilyennel nem találkoztam....
    Ja a gép Intel E8200,GA-P35C-DS3R,Gainward 9600GT GoldenS(voltmod+), 4x250GB WD raid 0+5 , + 2drb. 500GB WD , Creative Live! 5.1 , Chieftec 400W.
    És még annyi hogy sima FSB-nél is igy viselkedik, meg OC 500FSB-nél is,meg persze közte is, a memoria béállitásoktol függetlenül.
    Segitsetek!!!!! :W

Új hozzászólás Aktív témák