- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGin
csendes tag
Üdv!
A RAID frankón megy, csak az eltűnést nem értem, rendesen bekonfiguráltam, drivert installáltam, stb... Lehet tényleg Inteles lesz, de akkor sem értem miért nem műkszik
És hogy miért kell az Inteles raid driver, hogy egy sata vinyót észrevegyen.
Ugyanez a kaka volt a P5W DH-s lapommal, csak ott pont a JMicron nem működött.sagin
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz Gorneck #1004 üzenetére
Megy. 1000 5-5-5-15 pl. tökéletes. 3000%-ig ment a memtest tegnap este.
1000 4-4-4-4 is megy, csak itt hibázik 1-2 óra után pár napja néztem meg. 2×1-el tökéletes volt annó, azt is egy ájszakán át futattam.
4×1-el sajnos gyengébb a tuning.
Mod: Mondjuk én még arra gondoltam, hogy lehet, hogy kevés az 1 fázis a ramoknak, mert az ASUS.okon ennyi van... (Blitz-en kettő)
[Szerkesztve]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a lap! Belőttem 3GHz-re a procit, minden alapfeszen, memók kapják a gyárilag javallott +0.2V-ot, így most Eisttel kegyegek. Először elrontottam valamit a memónál, 3-at kapcsolt a lap, majd ami nem tetszett neki maradt alapon. Tetszik. Nem kell CMOSozni. -
Dope T
csendes tag
Sziasztok, DS3R lapom van + 2x1024 kingmax 1066... Kérdés, hol állítsam be hogy ne 400-on hanem 1066 on menjen? FSB/DSram ot kell átállítani? de hol? (5:6 on van)
Köszi előre is -
bagyulajuve
addikt
GA-P35-S3L , erről mi a véleményetek? miben különbözik a GA-P35-S3-tól
kösziResistencia eterna
-
Gorneck
legenda
-
Bagira01
veterán
A p35-ds3p-n van vmi aljzat mintha molex csatlakozót lehetne rákötni az mire jó
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Csapi007
veterán
Már régóta meg akartam kérdezni:
Mért jó az hogy ahova az előlapi hangot kell dugni, az 3x-osan meg van magasítva? Én a VGA alatt vezettem el a kábelét és így eléggé megfeszül, ha csak simán lenne sokkal jobb lehetne.
bagyulajuve: DS3 alá ne adj!!!
Aggregátor: Ezeken a lapokon legalább használható helyeken van nem mint az nforce4-es lapoknál, ahol a 2 kártya közé kelett beügyeskedni...
[Szerkesztve]"Csak úgy mondom"
-
IreN!CuS
őstag
az lehetséges h ha adom a procinak 1.4v-ot biosbol,betölt vista cpu-z 1.36! nem nagy drop ez igy?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Bagira01 #1024 üzenetére
csak azért furi mert 6750et belöném 3200mhzra biosbol adok 1.4et procinak ramnak meg 0.2v-t és betöltésnél behal lehet h kéne neki kicsit több craft?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
P00By
nagyúr
jaj gyerekek milyen emberek vannak... 3-an tök komolyan jelentkeztek vgamért holnapra meglesz pénz stb. most seholse tom őket elérni..
[Szerkesztve] -
IreN!CuS
őstag
válasz Bagira01 #1031 üzenetére
hát nekem is furinak tünik!lehet h naon antitunning procit fogtam ki
de remélem csak én szurok el vmit és nem a proci a ''rossz''
Macka :köszi!Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Csapi007
veterán
válasz barnam_ #1034 üzenetére
Ugyanez volt a probléma a ''gagyi'' DTK ház és az A8N-E-vel.
Elsőre általában nem sikerül, de másodszorra össze szokott jönni.
Próbáld meg így: Mic In - MIC; Mic Vcc - Mic Power; Gnd -Gnd; a line-ra nem tudok mit mondani.
Ez a ház olyan hogy egybe vannak azok a kábelek és ezáltal csak egyféleképpen lehet bedugni."Csak úgy mondom"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Bagira01 #1036 üzenetére
hát vista alól memsetel nézve: CAS#latency (tCL)...5,RAS# to CAS# Read delay 4, ras# cas write delay 4 ras precharge 5 precharge 14 ezek sztem az alap beállitások
-
-
mazda626
addikt
[link] Ide is bepofátlankodnék a ''problémámmal''.
-
Gorneck
legenda
válasz mazda626 #1043 üzenetére
Emelj feszt.
Itt is kérdezem: Biztos kell tudnia a procinak? Milyen hűtő? Milyen feszen?
Mivel ezt kell tudni vízzel ha jól olvastam, akkor nem ártana neki fesz...nem is kevéske...nem egy tuning darab, arról nem is beszélve, hogy az illetőnek más hűtője és lehet moddolt lapja van/volt.
''1,37V: 3400Mhz
1,46V: 3520Mhz.
Így ment neki a P5K-ban.''
[Szerkesztve]Gorneck#1239
-
lrobertoc
tag
Na végre!
Megoldódott a P35DS4-es lapommal a folyamatos reset probléma bekapcsolásnál = alaplapcsere!!!!
Gariztatni kellett a lapot, de min 30 nap, 1 hétnél nem bírtam tovább várni, lett egy DQ6, így most minden szupi!!!!
(Már vártam ezt a pillanatot 1 hónap szopás és egy fals tápvásárlás után) -
-
mazda626
addikt
válasz Gorneck #1049 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát! Szúrjad neki kifejezés ismerős a baráti szlengkörből. Hőfokban meddig mehetek? Most max 48 volt Everest szerint picit feszelve TT minimumon pörgetve. Oylan túlhajtást szeretnék, mely időtálló és kímélő. 2 évet szeretnék kihúzni a jelenlegi rendszerrel, egyedül VGA cserét tervezek csak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest