Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz vakablak93 #9608 üzenetére

    Így elsőre nekem bejön. Igaz előre farmoltam, így rögtön felrántottam lvl90-re és a talentek is 9/9/9. Úgy érzem erősebb Ayaka-nál, de szokni kell még a célzásos charged shot-olást. Főleg kontrolleren nem egyszerű ez, de a sebzés ha betalál akkor ott van. (ezt amúgy 1 éve tudjuk már, hogy erős és ilyen :U )
    Mindenképpen várd ki a jövőheti special programot, hogy tisztán lásd kik jönnek 2.5-ben, a banner kitart még azután is másfél hétig. Alább az én elméletem:
    Ugye Yae már biztos jön, és 99% hogy Raiden lesz mellette másik banneren. Értsd, a patch első felében nekik kettejüknek lesz banner. Most azt beszélik csak Kokomi kap bannert második körben, és Kazuha úttolódik 2.6-ra, de szerintem nem. Szerintem együtt jönnek majd. Ezután 2.6-ban jöhet visszatérés Monstad-ba, érkezik a windblume fesztivál, így én Venti re-runt várok ekkor. Két anemo support nem hiszem hogy egy patch-en belül jönne, ezért nem hiszem, hogy Kazuha átcsúszna.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák