Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Kérheted, csak néha annyira kiaakasztanak az ilyen emberek, hogy képtelen vagyok néha megállni. Az alapsztori, hogy megjelent az 5770 annó és volt valami driverhiba, cikk is volt róla hogy szürkehalál meg az Isten tudja. Lett az aprón egy csomó 1-2 hetes 5770 eladó. Aznap, amikor megjelent az új driver felmentem az apróra és vettem két téglahűtős 5770-et 30k-ért darabját pár hetesen és a gyerek kéjes vigyorral adta át. Ennek a hűtőjét szét lehet úgy szedni, hogy a ramokon rajta maradjon a gyári borda, ennek előre utánanéztem majd tettem rá 1000-1000Ft-ért két ordasi blokkot és nulla zajjal ment helyenként nem kicsit jobban, mint egy 5850. Hazavittem betettem, az új driver fel, semmi gondom nem volt vele. Majd miután hónapokig használtam feltettem mindkettőt 33k-ért az apróra, az egyiket elvitték alku nélkül, a másikat meg 30-ért, a két ordasi blokkot meg ugyanúgy eladtam ezerért ahogy vettem így kerestem 3000Ft azzal, hogy ingyen megvettem a szolgáltatást, hogy konkrétan a legfissebb játékokkal játszom FullHD-ban 40"-on. Mindeközben aki 5850-et vett (ott az erősebb jeligére) az bukott rajta 10-15 rongyot addigra és hallgatta a mókuskerék hűtőt, vagy vett hozzá 15 ezerért full cover blokkot. Szóval nekem, aki ezt így előadtam, nekem jön egy ilyen csávó a véres karddal, aki 25 és fél colon játszik 3D-re alkalmatlan monitoron FullHD fölötti felbontáson (de az élsimítás az persze maxon.) Aki százezreket költ placebo hardverekre, amiket semmire sem tud használni, szóval ő megmondja nekem (igaz hozzá sem szóltam, nem is neki írtam), hogy kis kártyákból nem érdemes CFX/SLI-t építeni miután kifejtette, hogy a 480SLI milyen faca választás játékra, nyárra. ...Mer' a laudának az van. Hát én a hardverek császára vagyok ehhez a gyerekhez képes vazz Ráadásul nem is neki írtam, hozzá se szóltam. Kész vagyok ezektől.
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest