Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #16293 üzenetére
Igazából csak az életemet próbálom alakítani, már rég elterveztem, hogy tolmácsnak készülök. Pénzt, ha van is, akkor azt gépbe szoktam beleölni, játékokba, meg földrajz könyvekbe, bár ez volt az első gép, amire gyűjtöttem. A régi 4350HD-sat még apuék vették, az még közös volt, bár ez is, csak úgy értem, hogy az én vagyonomból származik a mostani.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Laraxior
titán
szintén zenész.. ugyanolyan masinám volt,fekete-fehér monitorral only nagylemez-meghajtó... rühelltem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
theniel
aktív tag
óóó
Az első számítógépet a vízműveknél láttam még 1982-ben, hú de nagy dolog volt az szó szerint is
Én ZX Spectrum-al kezdtem. Aztán commodore 16 , commodore plusz 4. Kazettás magnóról kellett tölteni a játékot
és csak utána az ibm xt ,de vinyó nem volt benne nekem, mert az drága volt. Minden indításnál be kellett tölteni a dos-t egy floppyról (5/4 -es)
és a jó kis monocrome monitor ....
azok a régi szép idők, mondjuk akkor még volt játszótér és inkább ott töltöttem az időmet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest