Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senzaj
senior tag
válasz kona005 #20650 üzenetére
Te döntésed. Régebben én is gondolkodtam többkártyás rendszeren, de aztán nem volt időm ilyen dolgokkal foglalkozni. Azóta jól elvagyok az egy szem 580dc2-esemmel is. Nekem is kéne konfigot cserélni, de azért, hogy néha leüljek játszogatni, nem fogom lecserélni a jól bevált rendszerem.. már sikerült lebeszélni magam róla.
Kis off: ne támadd le a fórumtársakat, nem akarnak rosszat.
-
kona005
senior tag
válasz senzaj #20652 üzenetére
Azért én sem holnap fogom megvenni a másikat az biztos.
Csak most nagyon ráizgultam a témára, meg egyszer kipróbálnám de tényleg.Off-ra: Nem támadom le de amikor keméyn 3-4 hsz-t kellene visszaolvasni a válaszért az idegesít, és még jó hogy nem fogom leírni még egyszer. Mikor én elkezdtem itt fórumozni mindig írták nekem is hogy olvass vissza, olvass vissza. Csak nem 3 hsz-t kellett.
-
kona005
senior tag
Kár, hogy így kihalt ez a topik
Pár hónapja a 480-as topik jobban pörgött. -
DigitXT
nagyúr
Á, nem hiszem, hogy megbontanám. Azért komoly cucc ez... Még ha nincs
is kihasználva most. Ha egyszer megint jön valami jó játék, akkor ki lesz.kona005: én is csak azért néztem be, mert feljött oldalt. Igazából nincs miről
írni, ha minden rendben van, meg aztán a HC arcok már 780-nal tolják.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz Gyula84 #20662 üzenetére
Nekem is pont most 3 éves az első EVGA. Az SLI párja a nyáron lesz 2 éves... Sajna még az sem volt olcsó anno, de az elsőhöz képest kb. 75% ára volt. UK-ből rendelve is. Ma már a töredéke lenne használtan. Már ha lehetne kapni. Ez van. (Azért egy időben rendesen ki volt használva, meg mint írtam, jön egy jó játék, - amire időt is szánok - ki is lesz megint.) Persze, a 780 jóval erősebb itt-ott, de azért az SLI az SLI. Ha működik.
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Pigyu
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nemrég vettem egy nVidia Asus GeForce GTX 580-as kártyát (1536 MB, 384 bit)
Nagyon meg vagyok vele elégedve, mert ár-érték arányban az egyik legjobb szerintem és hasít, mint a szél.
A gondom viszont az, hogy az új GeForce 335.23 driverrel a kép gyakran elsötétül, aztán 2 másodperc múlva visszajön. Ezt random csinálja a gép, tehát valamikor 10 percen belül 3-szor is elsötétül a kép, valamikor 1 órán keresztül egyszer sem.
A régebbi driverrel is ezt csinálta, sőt az előző, Sapphire HD 6970-es (2 GB, GDDR5, 256 bit) kártyámmal is.
Már másik monitorral is kipróbáltam, de ugyanez a helyzet.
Kicsit idegesítő a dolog, főleg játékoknál.
Talán az Intel Corei7 3770-es procimnak van ez a bug-ja?
Már szétgoogle-oztam az agyam ez ügyben, de nem találtam semmi hasznos infót.
Ezért szeretném kérni a szíves segítségeteket.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.!
Ha nem mosolygósan indítottad a mai napot, akkor kezdj el gyakorolni holnapra! :)
-
naksys
senior tag
Sziasztok!
Most tértem vissza hosszú idő után nvidia-ra..
Régen használtam a Coolbits nevű dolgot, mostanában hogy tudok hozzáférni a GPU órajeléhez? -
tlac
nagyúr
Egy gtx580 tulaj tudna nekem egy aida64 gpgpu benchmark tesztet készíteni?
-
naksys
senior tag
Miért írja az Afterburner a memória sebességére, hogy 2004Mhz?
Úgy tudom gddr5-ös memók vannak az 580-on, akkor vagy 1000-nek vagy 5000-nek kéne ott szerepelnie, nem? -
Gyula84
veterán
hali
memóriára lehet pasztát kenni? meg a vrm re?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #20675 üzenetére
Én azt mondanám, hogy lehet. Elvégre a külön vásárolható hűtők sünijeit is rá kell tapasztani valahogy a memóriákra meg a VRM-re. De azért várj még egy-két választ.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #20676 üzenetére
találtam valami vgás topikot feltettem ott is
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz kona005 #20651 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a dolog az SLi, még egy GTX580-asból sem.
Támogatom az ötletet jelenleg én is SLi-vel csapatom kicsit biztatásként.
Nagyok sokáig volt GTX580 videokártyám is, DC2, ill referencia 3Gb verzió is...
Bár SLi-ben nem használtam őket soha.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Dot
őstag
Hali!
GTX 580-nal melyik újabb 6 v 7 százas de inkább 7xx GTX van egy szinten?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
odorgg
addikt
-
-
GSIfan
csendes tag
Azt az Asus GTX 580 directCU II-t, amit épp használok, valami 2 nappal a meghirdetést követően vettem XD szóval jah.. elég kelendő cucc
"Other car manufacturers are making cars.. and Opel? WEAPONS!!"
-
GSIfan
csendes tag
válasz GSIfan #20690 üzenetére
jah, és saját tapasztalatom: a világon semmi szükségét nem láttam eddig bármely paraméter huzigálásának, tuningolásának.. egy jó i5 2500k-val, H77 chipsettel, 8G ddr3 1333-mal is MINDEN A VILÁGON elmegy a cuccon 1920X1080-ban FULL MAX grafikán (minden=Far Cry3, CoD Ghosts, BF4, Metro LL, Max Payne3, Crysis3, Mafia2, szimulátorok hada stb stb).. nem is értem minek kell ennél bárkinek is erősebb cucc jelenleg..
[ Szerkesztve ]
"Other car manufacturers are making cars.. and Opel? WEAPONS!!"
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni, hogy Az asus gtx 580 am miért csinál olyanokat, hogy BF3 multiba van hogy kikapcsolja játék alatt a képet és van, hogy csak simán kilép, hogy directx error...
Ez mitől lehet?
Win 8.1 nél is és win7 nél is ugyan ezt csinálja.A privátokra illik válaszolni!
-
-
senzaj
senior tag
válasz zimi1991 #20699 üzenetére
Akkor tesó a vga.
Az én DC2-esem 24/7 850 mhz-es GPU órajelen megy és a hőmérséklet sosem volt 62 C-nél magasabb.
Azóta csinálja? Elég nagy a hűtője a kártyának, nem feszül be sehova? Amikor én először beszereltem egy kicsit összeértek az alkatrészek és egy perc alatt túlmelegedett.
Ha nincs ilyen, akkor én javasolnék egy újrapasztázást.... de várjuk meg, hogy mit mondanak a nálam okosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest