- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
tegnap ota használok 9600GT -t és max megvagyok elégedve vele!
Gainward 9600GT Gs eleinte kicsit hangos a ventije de driver jol elhalkitja! szvsz csak ajánlani lehet.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
[CS]Blade2
addikt
Az a piros gainwald az passiv?
-
Kroni1
veterán
válasz [CS]Blade2 #1809 üzenetére
nem.
-
kovi
senior tag
válasz [CS]Blade2 #1809 üzenetére
ez. mondjuk velem is jol kib@sztak, mert nincs rajta S-Video, csak DVI, HDMI, meg DisplayPort. Nem is tudom sajnos összekötni a tv-mel.
Brutális ez a kártya! 35-40 fokos. Nem is értem mindek neki ekkora batár hűtő.
[ Szerkesztve ]
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
etnies
senior tag
Én erre neveztem be: [link]
Természetesen a Crytek-es verzió volt a nyerő, konkrétan EVGA 9600GT KO 512MB GDDR3 256bit CRYSIS PCIE.Előző konfig:
Amd64@2800, 1526 ddr 400, Gigabyte GF 7600 Gs silent,Tegnap óta:
Core2Duo E4500, 2 giga geil kit, Evga 9600 GT.Remélem lesz látszatja az elköltött rengeteg pénznek.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
losi73
senior tag
üdv ezzek a9600gt-k mind samu rammokal vannak szerelve mert az én galaxym azal van ,és most lecserélem egy gainward 9600gt-re amin van hdmi kimenet is,gondolom ez is samu ramos
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
DNS_65
senior tag
Jövö7en úgy néz ki én is belépek a klubba.
Giga 9600-ot már próbáltam, az lesz a viszonyítási alap, most jön az MSI. -
DNS_65
senior tag
Hali,
Valaki meg tudná mondani az MSI 9600GT OC 512 órajeleit, ill. hogy hol lehet megtalálni?
-
veterán
hi!
eddig volt egy 17"-os crt monitorom és ehhez egy 8600 gt. időközben vettem egy 22"-os TFT-t. Úgy néz ki ,hogy kissé kevés hozzá ez a videókártya ezért be akarok szerezni 1 9600 Gt-t (BFG). kb a 2 konfigom egyforma lesz így?? vagy a 9600 gt még így is durvább lesz min 17"-on a 8600 gt??( remélem érthető )Csak egészség legyen, meg térerő!
-
keIdor
titán
válasz [CS]Blade2 #1822 üzenetére
Nekem van olyan itthon... a fekete szarok alatt van egy fekete venti.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz [CS]Blade2 #1824 üzenetére
Nem nagyon látni, de szerintem 8-as.
60%-on is teljesen halk.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zomb€€
őstag
Mai nappal sikerült belépnem a klubba egy Gainward 9600GT-vel.
Hálisten a kártya szebb mint a doboz grafika,iylen rondát életemben nem láttam
Viszont mindjárt egy negatívum hogy a hűtője 25%on is hangos sztem,és van egy tetves matrica az egyik csavaron hogy ha lekaparom ugrik a garancia,szal fasza..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
(Doki)
tag
Sziasztok!
Tegnapi naptól én is a Galaxy 9600GT táborába tartozom
Ma össze is raktam a gépet, sajna még játékban nem tudtam ki probálni, de majd holnap.Bekapcsolásnál bőg fel a ventilátor és ahogy feláll a Win úgy kezd elhalkulni, aztán szép csendes.
Ki melyik Drivert rakta fel a CD-ről? Én a 171 valahány hányast, az mellet volt a 9600 GT
Könyv szerint a VIVO Driver is fent van, háát én azt nem találtam, kinek van fent, vagy milyen verziót keresek a neten?[ Szerkesztve ]
-
-
Owerlord
tag
Sziasztok!
Valaki 9600 GT szaki összetudna állítani egy listát a 9600 GT karikról,teljesítménysorrendben?Pontos típussal kellene a lista.Köszönöm
Illa berek,nádak erek,a motorosok jó emberek! :)
-
Zsolt!!
aktív tag
Hello!
Codegen 400-as táppal belemerjek vágni 9600gt vásárlásba?Anno három éve 6600gt-hez is azt mondták hogy örültség azóta is szépen megy.
-
mazda626
addikt
válasz Zsolt!! #1835 üzenetére
Vagy el sem indul, vagy ha igen, erőteljesebb terhelésre rebootol, rosszabb esetben elfüstöl. Hidd el, az a lelke mindennek, ami rá van írva, nem fedi a valóságot. Nyüstöltem már pár tápot el, Codegen 400-as táp nem bírt el egy húzott 2800+-os S754-es Sempront 512MB Rammal és Gf 5600XT 64bit 128MB kártyával...
-
L!NK->Q3
senior tag
nézd meg mennyi a tényleges teljesítmény egy codogen 400asnál és egy fsp enermax vagy chieftek stb 400as táp mennyit ad le aztán majd csodálkozol
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
mazda626
addikt
válasz szucsinka #1838 üzenetére
Foggalmam sincs, kérdezz rá a tápos topikban. Azt tudom csak, hogy az olcsó táp nem elég tápos tápos géphez, a csirkét pedig etetni kell.
Codegen 400 -> pukk -> VGA rip
M-Tech 450W az adatomnál lévő konfigot totál alapon 1,5 hónapig tudta csak ellátni, de DVD-t írni nem tudtam, mert újraindult. Átmeneti megoldásnak sem volt jó...
Na de nem offolok többet, meg leszünk szankcionálva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
elindulni minden bizonnyal el fog (hány A-es a 12V-os ág névleg? kb. 20A már elég), de ld. amit a többiek írtak. 6e FT egy 350-es FSP táp, nem éri meg rajta spórolni...
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Armando_19
őstag
válasz Zsolt!! #1842 üzenetére
Tápegység FSP 300W 5 340 Ft
Tápegység FSP 350W 6 000 Ft
Tápegység FSP 400W 8 500 FtA 6000-es már bőven elég neki!
Jók nagyon ezek az FSP tápok, a körítés kb 0 hozzá, de a belsejükben nem kellett eddig csalódnom. Milió 1-et adtunk már el belőlük, és 1-et se láttam még amit gariba hoztak volna vissza. -
etnies
senior tag
válasz Armando_19 #1843 üzenetére
Gondolom egy Seasonic 430-al nem lehet gond? (c2d E4500, 2 g ram, 2 winchester, 1 dvdrw, evga 9600 gt ko)
"önmagam hite vagyok magamban"
-
losi73
senior tag
üdv ennél az atitools os kockánál normális hogy ilyen zöld vagy sárga ,villodzások vagy mik vannak teszt közben,
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
FireFoxer
tag
válasz Armando_19 #1843 üzenetére
Honnan szedted ezeket az árakat ?
én most rendeltem IPON-ból 12.228Ft ér a 400W os változatot....mondjuk annak teljes neve FSP Bluestorm II 400W ... lehet ezért
bakfitty...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest