- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubmaster
aktív tag
Üdv!
Mi lehet az oka, hogy Galaxy 9600GT OC karinál a Crysis játék közben egy-egy pillanatra Shader Error hibaüzenetet dob kék képernyős háttérrel?
Plz. segítsetek!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Nem soká meglesz nekem is a karim : Galaxy 9600GT OC
Kiváncsi vok mien lesz, ebben a konfigban :
1 G33M-DS2R
2 E2180
3 2x1GB Geil UltraRemélem jó lesz
Dubmaster : Miért váltottál 3870-ről 9600gt-re?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Dubmaster
aktív tag
válasz Dubmaster #1651 üzenetére
Kb próba, szerencse alapon.
Az egyik vevőmnek kellett gyorsan egy 3870, átadtam neki, nekem meg egy 9600GT volt rakin!
Sok különbség nincs, de azért az a pici a 3870 javára szól!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Dubmaster
aktív tag
válasz zed1983 #1652 üzenetére
Ahhoz, hogy a karid jól teljesítsen, a procidon húzni kell 3GHz környékére!
Ramjaid gondolom 800-asak, kérdés, mit bír a procid, bár ezek nagyon jól húzhatók!
[ Szerkesztve ]
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
szeretnék venni egy 96GT-t, de nem tudom, melyiket vegyem.
jó lenne, ha halk lenne, és nem melegedős, a túlhajthatóság nekem most nem lényeg, szerintem tud eleget a kártya. a hosszabb gari viszont előny.
ilyeneket láttam:
Asus 36231
BFG 39000
Gigabyte 35000
Xpertvision 37900
Galaxy extreme 38000
MSI OC 38700
Inno 37000
Gainward 39500a segítséget előre is köszönöm.
üdv
-
mindfreak
őstag
válasz petyuska74 #1661 üzenetére
A referenciahűtés nem hangos és nem is melegszik a kártya, nekem idlebe 42 fok. Az OC meg Extreme verziókért nem érdemes több pénzt fizetni, mert szinte mindegyiket lehet tuningolni. Az Asusra tudomásom szerint 3 év garancia van és egy megbízható márka is, úgyhogy én azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Gainward-ra egy voks...
-
Kroni1
veterán
válasz petyuska74 #1664 üzenetére
Expert és Gainward nem ref. de a ref. is jó hűtő.. Az inno 9600GT-k nagyon jók, húzhatóságban is kiemelkedőek!
-
Jim Karéj
tag
Az INNO-ón ref hűtés van és hangját csak akkor hallani amikor bootol a gép, amúgy nagyon csendes és nagyon jól teszi dolgát, nálam 40fok ha nem játszok és 45fok ha igen. Tuning is megy rajta szépen. Nálam 725 / 1850 / 2100 körül van a vége.
''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
-
Bundás22
őstag
én a gigabyte-ot vizsgálnám meg hisz az a legolcsóbb
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
nagyamte
tag
Szia
Ezeket, az árakat hol találtad?
Mert 35 ért nagyon tetszik a gigabyte
Üdv mindenkinek. -
sid.:Rc211v
őstag
Az Inno3d az egy jó márka sztem érdemes venni..Még a 7600-as karikat szerelték zalmannal és jó áron adták őket(tuning is jol ment rajtuk)..Most is csináltak egy különlegsességet sztem nagyon korrekt vga lehet, jó h igyekszik az inno.. árára kiváncsi lennék : Inno3d i-Chill ZEROtherm Hurricane GeForce 9600GT jó neve van
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Plebi
senior tag
válasz Bundás22 #1668 üzenetére
A gigagbyte halk és hűvös, tuningban pedig viszi az átlag oc-s beállításokat. Feljebb nem vittem nekem annyi is elég volt.
Valaki kérdezte, hogy miért nem halk a refhűtős karija. Nekem az volt a problémám, hogy nem a hozzá való hivatalalos driver volt fennt hanem eggyel elöbbi, mióta fennt van a hivatalos azóta nekem teljesen hangtalan, 3d ben pörög fel.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
zed1983
őstag
A Galaxyra egy Voks
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Dubmaster
aktív tag
Na, akkor én is beleszólok, ha már ennyi hozzászólás van!
Inno-t ne! A legmagasabb arányban döglenek le.
galaxy oc jó választás lehet, halk hűtő, jó tunningpotenciál
Asus a 3 év gar szól mellette, más nagyon nem.
GBT jó választás minden szempontbólÉn a BFG és a Galaxy közül választanék
-
zed1983
őstag
Osztom Dubmaster Véleményét!
Énis a BFG és GALAXY közül választottam...
-
mindfreak
őstag
Az Innoról csak annyit mondanék, hogy ugyanolyan áron kapsz márkásabbat, így nincs miről beszélni szvsz... Nekem Gigabyte van, ami szerintem nagyon jó és a felsoroltak közül is a legolcsobb...
-
mindfreak
őstag
válasz B-L-A-C-K #1678 üzenetére
Még nem próbáltam maxot, most perpill nem is vagyok otthon nem tudom megnézni. Amit eddig használtam: 725/1750/2000 volt. 3DM06 score
De lesz még ennél jobb is...[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Üdv!
Egy 9600GT mennyit fogyaszt egy 7900GS-hez mérten?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Insoka
csendes tag
Sziasztok 4 A következő probléma merült fel
Adott ez a 9600 Gt. meg egy Samsung LCD. A feladat az lenne hogy a DVI to HDMI csatlakozon keresztül átnyomni a hangot a TV-re. Ez megy simán (PCIe sinen) vagy használni kell a belső SPDIF csatlakozó alaplapi kimenetét, esetleg valami külön szoftver ami ezt kezeli. Ja alaplap Gigabyte p35-ds3r bár ez nem annyira fontos. Ha valakinek van ebbem tapasztalat örömmel várom..A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá.
-
Zsoo21
aktív tag
válasz sid.:Rc211v #1670 üzenetére
Ez jó néz ki.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Arnoux
tag
Nemsokára veszek egy 9600gt-t meg hozzá új gépet, alig várom már asszem nagy előre lépés lesz a 6600gthez képest
-
petyuska74
tag
köszönöm mindenkinek a segítséget.
közben sajnos akárhogy keresem, a 35e giga hirdetést nem találom már.
mostanában már nem keres rá a lezárt hirdetésekre.
pedig tegnap még fent volt.
egy pécsi úr árulta.
nem tudja esetleg valaki, hogy ki volt? -
Bagira01
veterán
válasz petyuska74 #1687 üzenetére
Azért nem találod mert megvettem
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Armando_19
őstag
válasz Bagira01 #1688 üzenetére
Gigabyte nem a legnyerőbb választás. Raktam már pár konfigba, és nagyon nem győzött meg.
1.versenyzőm egy tompa pukkanással eltávozott az örök vadászmezőkre 20 perc használat után.Táp alatta egy 450-es Corsair volt, szóval nem hiszem hogy ott a bibi.
2.versenyző 3d-s alkalmazások alatt folyamatos ciripeléssel jelzi nemtetszését
míg az én egyszerű kis INNO kártyám egy rossz "szót" sem szól soha semmire.
De ez nekem csak 2 kis kártya tapasztalta volt, lehet másnak jobban bejön giga VGA szinten. -
Bagira01
veterán
válasz Armando_19 #1689 üzenetére
Reméljük azok csak véletlen balszerencse áldozatai voltak
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
keIdor
titán
válasz Armando_19 #1689 üzenetére
A ciripelés természetes. Sok embernél van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Bagira01 #1693 üzenetére
Csak Crysis menüben ciripel most az XFX-em. (G92 8800GTS) De érdekes csak menüben és 2000FPS-nél. Rányomom a Vsync-et elkussol. De se más játék menüjében se a játékok alatt nem csinálja.
Valamelyik tekercs csinálja csak természetes jelenség.X1950XTX-em volt és kussolt mindig.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Insoka
csendes tag
help pls!!
A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá.
-
zed1983
őstag
Remélem az enyém nem fog ciripelni , mert a nagyanyó biztos kitakarítaná
-
Ferdzsoo
addikt
B@zzeg mennyi ember gépét megszállta itt a tücsök...
szerk.: nekem az x1950pro-m ciripelt.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
forceberg
veterán
Szasztok!
Megvan az Inno96GT-m.
Nem akarom húzva használni, mert a proci miatt nem éri meg, de milyen progival lehet ezt húzni? nTune-nál a frekik állítása panelon nem ad be "új beállítások tesztelése" lehetőséget, ha hozzányúlok a csúszkához. Egyből meg nem fogom kiválasztani az"alkalmaz"-t, mert mi van, ha nem bírja!
Kösz a segítséget!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest