Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsu

    tag

    válasz Zoulfly #12233 üzenetére

    nekem arra van szükségem hogy 3évig ne fájjon a fejem a játékok miatt.szerintem ezzel nem is lesz gondom.

    Belinho:sajna kevés már a 9600gt.rommá húzva sem elég a mostani követelményekhez.nem vagyok milliomos hogy ilyen drága gépet veszek de nincs is más rossz szokásom ami vinné a pénzem.ennyit meg sztem megérdemlek.

    még annyit hogy sztem aki 8órát ül a gépe előtt és mhz-ként tuningolja azért hogy 100-150 ponttal többet kapjon tesztben az sztem nem okos.értem én hogy tudni akarja hogy mit bír,de egy idő után többet akar kihozni ugyanabbol a gépből.
    ha eljön az ideje akkor nincs mese fejleszteni kell..kinek meddig ér a pénztárcája.de azért nem nyúzom szarrá a gépet hogy tudjak játszani9 metro2033-at 1280*1024-ben mert a haverom is azzal játsza és neki szarabb gépe van(amugy meg kamu az egész).én is voltam sokat tuning topikban de rájöttem nincs értelme.ezt a gépet megveszem és nekem biztosan kielégíti az igényeimet.

    [ Szerkesztve ]

    huh-mit írjak ide? a lányykori nevemet?

Új hozzászólás Aktív témák