- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Aktív témák
-
japeen_hun
tag
Köszönöm a segítségeket!
AGP-st kerestem és akkor valószínű az lessz amit belinkelt az előző hozzászóló!http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
horvathkrisz
addikt
Ezt nézzétek!
Ilyen kártyát kell venni!!!
[link]
Ilyen képkároly lesz a gépemben amíg meg nem jön a 6800 Ultra...
Hát nem siralmas??
-
horvathkrisz
addikt
100/200, értitek???!! 100/200
-
belaazallat
addikt
válasz horvathkrisz #2503 üzenetére
Legalább észrevető lesz a különbség a két kátya közt!
Kitartás!!!
[Szerkesztve]"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
diablo1984
veterán
Üdv
Inno 6800-astAGP-st is ki lehet nyitni16/6-ra? És erre rá lehet tenni a Zalman zm80d-hp-t? -
_seth_
veterán
válasz diablo1984 #2505 üzenetére
16/6-ra ha szerencséd van lehet moddolni nekem 2-ből 1-et lehetett
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Leadtek 6800 Ultrának elég lesz a 400W-os Codegen táp?Szerintetek kihajtja a Barton 2600+@3200+ 11X200FSB-vel?
Ki milyen procival/FSB-vel tolja neki?
3D mark eredmények is érdekelnének!
Előre is kösz az infókat! -
horvathkrisz
addikt
válasz belaazallat #2504 üzenetére
Ja, köszönöm!
-
belaazallat
addikt
válasz horvathkrisz #2507 üzenetére
Hali!
Nekem ugyan 6800GT-m van, de ultra órajelen megy (400/1100) 3200+-os A64. 2000-ről (FSB:200MHz) 2200Mhzre (FSB:220MHz) húzva már kihajtja 3dmark06 -ban a karit.
400-as Codegen szerintem nem optimális a rendszernek. Nem mindegyik megbízható, nem ad le akkora teljesítményt."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
eastsider
nagyúr
válasz horvathkrisz #2503 üzenetére
jaj nekem le se futott gef2-n a 03
lehet nincs fönn direct x -
Cicero
őstag
Ha nem akarod kinyírni a rendszered, veszel egy FSP vagy más, abban a kategóriában lévő tápot. Nekem FSP Bluestorm 400W-osam van, és nagyon jól megy
-
eastsider
nagyúr
tyűűűű
csak még mindig félnék felrakni a gyári hűtőt, félek h nehogy elcsesszek vmit
mondjuk szvsz helyi kisker felrakná pénzér
nekem még a mostani is nagynak tűnik
pont úgy van ha egyvonalba van a legelső PCI slottal a hűtő színes, mintás része
nekem sajna nmég nincs silencerem
de a venti kifújja a házból
[Szerkesztve] -
GBX
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy van egy inno 6800 (sima) esetén
underclocking-nak van e értelme energia fogyasztás csökkentése gyanánt?
illetve ha igen akkor (a RivaTunner a GPU 295mhz alatti tartományt felkiáltójelesként mutatja,) ha 175MHZ-re állítanám (pl) akkor károsodhat a mag ?
(a mem-et nem bántom)
Másik kérdés:
Az Rivatunner nem állítja vissza a venti fodulatszámot a 3d-s alakalmazások (ami 95%) után a 2d-s profilnak (60%) megfelelően. Miért van ez, hogyan lehet orvosolni?
thxHiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD
-
ToBeY
nagyúr
rover623:Légyszi javítsd az eredményem a listába thx [link]
-
syrrius
tag
válasz moongoose #2494 üzenetére
Érdekelne ez az INNO 6800LE 256MB DDR3-as ramokkal , mert a gyártó nem közöl ilyet a honlapján.....????
Amúgy elmondhatom , hogy járt nálam ASUS 6800LE >>> 2db , ugyanaz és az 1-ik még a 12/6-ot vitte a másik 16/6 is bírta>>> (új tulaj = magi20)
Általában a 6800 sima ügy feltornászni 16/6-ra
Ma ment el a Chaintech karim aminek a dobozán vésve volt hogy 12-16pipelines.
Most BFG 6800oc van , nagyon brutális , de majd ez is eladó lesz.NEXOLOGIA
-
válasz syrrius #2521 üzenetére
...persze, hogy nem közöl....valami sunda-bunda van az ügyben....
Nekünk meg ez jó....
Litván, ukrán, japán, honlapokon hozzák csak fel....
A többi baromságokat terjeszt róla...példaként tesznek fel 6800gs képet, hogy megtévesszék a jónépet...aztán odaírják mellé hogy 6800le agp 256mb stb-stb....
Miért nem képesek lefényképezni a gyári dobozt és azt felrakni.
Egyébként mi érdekelne róla....?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
magi20
senior tag
szia nekem 6800le 16/6-on hát annyira nagy különbség szeintem nincs hogy 2600+-on vagy 3200+-on megye-e a barton..legalábbis teszteredményekben....pontok alapján nem számottevő
eddig 512 volt a gépbe.....most még 512lett benne.....na az már éreszhetően nem mindegy.....de ha gondolod megnézem neked 3d markkkal......
hát ez felől én is érdeklődtem hogy mi legyen????mert nekem is codegenem volt.....
figyelj ha van 40k-d vga-ra akkor ne sajnálj 8000-et egy tápra....add el a codegent 3500-ért annyiért elmegy...postával pl....dobj hozzá egy 5k-t és veygél itt egy 350-es chieftecet vagy akármilyíet ami nem codegen..meg nem mercury....
ha nincs rá lóvéd..én is ideiglenesen a bluefishbe vettem egy 400-AS Q-TECHET 5500-ÉRTDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
uzsz
senior tag
Egy Inno 6800GT-nek mennyi lenne a normál def hőmérséklete?
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz horvathkrisz #2529 üzenetére
A régi zárt házamban házventik nélkűl 3óra COD2 után 72-75fok.Nem tudom ez mennyire gáz,de 130fok körűl van a maglassúlás azt hiszem...
-
Cicero
őstag
válasz horvathkrisz #2516 üzenetére
Nem. Úgy működik mint egy ház ventilátor. A hideg levegőt átfújja az alu lamellákon és végül a meleg távozik hátulról a gépházból. Azon a képen mondjuk elég szarul van megoldva, nemértem hogy miért olyan kis lyukak vannak... én a védőlemezt sajnáltam feltenni elé. [link]
-
eastsider
nagyúr
amúgy egy ilyet mennyire nehéz felszerkeszteni a karira???
amúgy a gyári borda mivel van hjozzá erősítve a GPOU-hoz??
anyával vagy mivel?
a többi rögzítés, ha jól láttam csavaros, csak abban nem vagyok biztos [link]
jaa szal ai is csavar, akkor minden csavarozva van ha jól látom, nincs műanyag p öcök
ToBeY: 80-85 fök már nem egészséges
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
válasz eastsider #2533 üzenetére
Leszerelni egy kicsit nehéz, mert a hátsó fekete csavarokhoz ''órás csavarhúzó kell, és rohadtul megvannak szorítva, meg a felső részen a 6 csavar is elég erősen megvan húzva, de utánna már gyerekjáték. Nem kell félni, elbaszni nem tudod, kivéve ha a csavarhúzóval nem karcolod fel a nyákot Ja igen, jobb oldalt, a tápcsati közelében is van egy kis vékony hűtőborda, azt le ne szedd NV Silencerhez adnak hátsó memória hűtőt, azt nem kell fel tenni rá (legalábbis 6800 GT-re nem szabad) Arra figyelj, hogy az X szorító alá tedd be a gumi szigetelőt külömben búcsút inthetsz a kártyádnak
Nekem NV Silencer 5 rev. 3-asom van, abból kifelejtették a hővezető pasztát, inkább gyurma formában tették rá még a GPU helyére is
Tekergo: Én 6.120 Ft-ért vettem Tatabányán egy boltban
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
Rover! 3DMark 06: 2583 pötyi 421/1154
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
hmm... ez fura:[link]
az lehetséges, mint a tesztben, h nem fekszik fel vmiért rendesen a GPU-ra meg a memekre a hűtő lenti része? -
-
eastsider
nagyúr
-
joshua7
veterán
válasz belaazallat #2509 üzenetére
Viccelsz? A 06 mindenféle beállítás mellett durván vga limites egy 6800gt-n.
Semper Fi
-
syrrius
tag
válasz -=Lord Tom=- #2543 üzenetére
ezzel nam is azt mondom hogy ez az eset rossz lenne ,mert az hogy az összes 6800-asnak 256MB DDR3-al kellene rendelkeznie(persze sima 6800árában) mert akkor nincs értelme a 6800GT-nek !
Az a +25Mhz GPU gyerekjáték bármelyiknek.
Az 512MB 128bit az ASUS szégyene az biztos.NEXOLOGIA
-
kislájf
csendes tag
Hali !
Az mennyire gyakori jelenség, hogy egy inno 6800 gyárilag12/6- os?
Legalábbis az everest és a rivatuner is azt írja! -
uzsz
senior tag
Llétezik, hogy annyira szar legyen a gyári hűtés egy 6800GT-n hogy def órajeleken 74-98C között mozog a hőmérséklete?
Fűti a gépet mint állat.Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest