Aktív témák
-
Hercooles
aktív tag
válasz kavicssli #854 üzenetére
9550@9600pro! 6600Gt is volt már a birtokomban 2hétig, szóval érzem a különbséget! ha már itt tartunk, mondjuk egy 650/750-en petyegő 6600-hoz képest mekkora a különbség! mert ugye árban ez kb 8ezer pénz körül mozoghat! ergo, volt aki látta a gépében a két kártya közti eltérést?
-
kavicssli
addikt
válasz Hercooles #857 üzenetére
sajna nem tudom ne volt 6600 szerencsém! én az 1 komolyabb karit amit vettem az egy 9600xt ahhoz képest hogy hasonlítsak valamit pl honda civic ellen egy golf r32! hameg ha 2 van mint nekem akkor meg egy 350Z
[Szerkesztve]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Yom
aktív tag
Sziasztok!
Videokari vasarlas elott allok, es nezegettem a forumot. Ez a kartya szimpinek tunik. De lenne par kerdesem: Counter-Strike Source-t kb mekkora fps-sel viszi 1280x1024-ben minden maxon (AA 6x). Melyik kartyat erdemes valasztani? Ar annyira nem szamit (nagykerbol lesz, par 1000kulonbseg a kartyak kozott), csak AGP-s legyen. Sajnos nincs PCI-E-m Thermaltake CL-G0003 [link] huto felm1 erre a karira?
Valaszokat elore is koszi!
Udv: Yom
szerk: jelenleg Sapphire 9600XT-m van. ehhez kepest mekkora elorelepes ez a kari? GPU 100mhz-cel tul van huzva az alaphoz kepest (alap: 500mhz, huzva: 600mhz).
[Szerkesztve]I came. I saw. I lagged out.
-
mycso
veterán
Na ismét egy számomra x-aktás probléma.
Eddig normálisan működött minden.
Most az történt, hogy bejött a win, everest ikonokat kirakom, GPU 68fok./49-51 szokott lenni/.
Everestbe nézem, GPU órajel: 500MHz
Ok, be a driverbe /azthittem, valamit elállítottam/, ott a 2D órajel 300-on van.
Sebaj, nyomok rá egy alkalmaz/Ok kombinációt --> everestbe 300MHz-t ír.
DE a hő marad 68 fok /gondolom az órajelet visszaveszi, viszont a vcore marad 1.4-en/.
Eleve miért indul 500-on???
Drivert letöröltem, a legújabbat felraktam, és ugyanez van mostis.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tudja a megoldást, az írjon.
mod: Hopp, most nézem, hogy miközben írkáltam, magától visszaállt 500-ról 300-ra a gpu órajel, viszont maradt a 68 fok
[Szerkesztve]“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
LeslieG Jr.
őstag
Hali!
Sajnos a CS-s kérdésedre én sem tudok válaszolni de vannak itt talán emberkék akik igen. Bár szerintem elviszi a karesz.
Én személy szerint három tipust ajánlok ami árban is elfogatható. Gigabyte ,Leadtek vagy Gainward gyártmányú karesz. Ezekkel nincs gond AGP-s fronton. Ami a hűtést illeti ezt nem nagyon ajánlom mivel passzív hűtésű. És ezek a kártyák nem szeretik a passzív hűtést mert nagyon melegszenek szegénykék és ha egy ilyet felteszel rá amit linkeltél venti nélkül akkor tojást vagy teát lehet főzni rajta. Az ajánlott hűtés rá egy Zalman VF700-AlCu vagy Cu. Ezzel nem melegszik egyáltalán és nem is hangos a ventije.
Remélem tudtam segíteni egy picit.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Hercooles
aktív tag
na, egyenlőre Aopen lesz! olvasgattam visszafele is, hogy mistrálos példányoknál vmelyik tekercs sípol/zizeg. Lakkozással tényleg megold6ó a probléma? egyéb aopen tapasztalatok!?
-
Flashget
félisten
no viszlát holnap.
Realme GT Master Edition
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #870 üzenetére
Szép 3D-s álmokat Flashget És mindenkinek!
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Pietrosz
addikt
Hali!
Adott egy 6600GT egy Samsung 7xxp monitor(nemtom pontosan) meg egy 13xx X 7xx felbontású 83 centis TV. (ezt sem tudom pontosan ) Fog ez együtt úgy működni, hogy a TV DVI-n kapja a képet, a monitor analógon, és a felbontás a TV-n 16:9 legyen, a monitoron meg ami a natív(nemtom ez mennyi.) Ezt akár egyszerre is tudja, vagy csak külön külön? Ezer éve nem használtam a 2. kimenetet, és egy haver megkért hogy adjak tanácsot. Help plíz! -
KoVee84
senior tag
Hi. Van egy 2.8 celeronom. Benne Gainward 6600gt 256ddr-el.
CS Source 20-30 fps... Celeron miatt ilyen kevés vagy más hiba miatt ilyen kevés az fpsem?!
Előre is köszi mindenkinek
[Szerkesztve] -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
akár amiatt is...
meg az 1.hsz:
a 6600 GT tipusokhoz a 256 MB memória nem ajánlott a 128 bites megoldása miatt.
ergo a 256MB miatt akár gyengébben is teljesít bizonyos játékokban mint a 128MB-os kártya...a GPU nem tudja azt a sebességet ami a 256MB-hoz kell..parasztvakítás a cégektől ez.
nálad ez is lehet még nem csak a cerka.Realme GT Master Edition
-
kavicssli
addikt
Szevasztok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
addikt
Rover623: Ferinek küldtem mailt freemailre
Halfer: Próbálom összegyűjteni az infókat és segíteni csütörtökön VIVO-s ügyben -
ceTTel
tag
háhá mindjárt meghozzák a giga 6600gtmet.
az érdekelne mi a különbség a heatpipe és a heatpipe2 között
mer nekem a 2es jön elvilegAsd?
-
Szasza_boy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A 7végén vettem egy Zalman V700Cu-t. Felrakram, és a GPU hőmérséklet terhelve 48 fok. (NFSMW) Kiiirály! A felszerelése egyszerű, és halk, 5V-on járatva! Köszi a tippet. A kari amúgy Inno3d.Valete, Szabolcs
-
Flashget
félisten
gondolom ezt már olvastátok
[link]
van veterán autó..most majd lesz veterán vga kategória isRealme GT Master Edition
-
stancy
tag
válasz Flashget #800 üzenetére
tegnap este leszedtem a progit és az openGL-t 1.5-ra állitottam. tegnap már nem fagyott ki, persze azért nem akarom elkiabálni. de lehet ez volt a baj. Bizom benne.
köszi mindenkinek aki segitett .
(csak tudnám miért csak a mohaa. és miért nem volt jo az automatára állitás.) -
...Szép jó napot mindenkinek...
...már megint győzök visszaolvasni...Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
k3
csendes tag
hali,vettem egy inno 6600 gt karit,és az alaplapommal nem birják egymást(játékban képhiba,aida 32-vel nincs a megjelenités gpu mezőnél semmi!pci expressnek ismeri fel.alaplapomon új bios de semmi!Milyen alaplapot ajánlotok? Gépem:AMD Athlon XP 2400+(2111),512 ddr 400as ram.A kari biztos jó mert a haver gépébe müködött.
-
Flashget
félisten
válasz bagyulajuve #888 üzenetére
azért valóban nem éri meg...én csak AGP-ről fogok PCI-E-re váltani.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
darkkolo
csendes tag
Sziasztok nagy segitségre lenne szükségem. Van eggy inno 6600gt-m nincs húzva alapon megy. az lenne a gondom hogy call of duty2 és far cry alatt nagyon fura dolgokat müvel. az eggyi ilyen a cod 2 ben tapasztaltam hogy nincs normális árnyékuk az embereknek balamikór nagy téglalap valamikór meg több árnyék van egybe olyannak tünik. A far cryben pedig fullra téve a garfikát minde extrán olyan világos és napsütötte még az olyan helyek is mint a barlang meg több ilyen sötét hely . próbálltam azzal a driverrel amit adtek a kártyához és próbálltam a legújjabbal is. mi lehet a probléma segitsetek. az eggyik haveromank is ugyan ez a kártyálya van és neki nincsennek ilyenek viszont egy másiknak szintén ezek vannak. Segitsetek please
pikó László
-
Flashget
félisten
akkor ott a válasz..intel
a VIA és SIS chipsetes deszkákban halott ügy az inno6600GT AGP a HSI probléma miatt (1hsz)
Garanciális? nem tudnád kicseréltetni másik gyártóére a kártyád? Az olcsóbb megoldás mint konfigot csereberélni.
1 dolgot tehetsz csak még...az alaplapi drivert frissíted, de nem a deszka gyártó oldaláról! ha ebből a leguccsó van akkor kártya csere..leadtek, gigabyte, gainward...ezekkel nincs ilyen jellegű gond.
Mi a deszkád pontos tipusa?
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
darkkolo
csendes tag
av8 alaplap via inno 6600gt agp 1gb memo
de havernak is ilyan volt csak neki asus lapja volt via és neki ment rendesen próbálljak más drivereket?pikó László
-
darkkolo
csendes tag
Abit av8 eye
pikó László
-
darkkolo
csendes tag
tudsz valami oldalt ajánlani ahonnan szedhetek le drivereket a laphoz vagy vga hoz?
pikó László
Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest