Aktív témák
-
-
Face8814
őstag
válasz zizzenet #1400 üzenetére
6800 325/700MHz, 128 MB DDR, 12 pipeline 5 vertex shader
Ez egy álltalános specifikáció a szériáról. Ettől természetesen lehet eltérő is.
Az igazi ereje abban van a 6600GT-vel szemben hogy 256bites membusszal rendelkezik, tehát itt már ki tudja használni az esetleges 256MB VGA memot.
Ha AGP-s kártya kell, azt pedig egy kis szerencsével könnyen lehet lehet moddolni. Ha PCI, akkor erről az opcióról lemondhatsz!
Javaslom eme topik[link] 1-es hsz-ének tanulmányozását, illetve magát a topikot!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
Murder
tag
Sziasztok
Lene egy MSI 6600gt ém(több mint 2 év gar) +egy 460wat-os chieftec táp(több mint 4év gari)
ezeket szeretném eladni.Ha van érdeklődő azt kérném írjon privet ne a topicot terheljük ezzel.
Köszi
JA a 6600gt mellé jár egy north polle 1000 VGA hűtő is
Minden dobozos full tartozékkal!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ajoka
tag
Sziasztok
Mi adhat ki a 6600gt kártyámon sistergő, szürcsögő hangot mikor pl 3dmarkot futtatok, vagy pdf-t görgetek? -
addikt
Egyik kártya márkánál volt valami sercegés, neked milyen márkájú (bár pdf görgetésnél is ilyen hang? 3dmarkot csak megérteném terhelés szempontjából)
MOD: Hőfokot tudsz mondani, ha másként nem megy kézzel milyen melleg, ha rajta tudod tartani egy ideig akkor még jó.
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz kavicssli #1415 üzenetére
Valahol itt indult talán a probléma: [link]
Ez a 8-as archívumban található! De lehet hogy már korábban is felbukkant a hiba!
Asszem a ciripelős tekercs újrakenése megoldotta a problémát!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
pg012345
senior tag
hali azt szeretném kérdezni hogy azzal a colbris 2nevü progival ami az elsö hsz-ba van úgy lehet húzni az órajeleket vele mint pl ati toolsal beállítom elmentem és kész most megyek györbe a karimért
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
addikt
válasz pg012345 #1418 üzenetére
Colbits 2, AtiTools-t nem ismerem, de ezt fogod elindítod, az XP megkérdezi, hogy hozzáadod-e a rendszerleíró-adatbázisba, erre igent mondasz, és már kész is a telepítés.
A driverben pedig megjelenik az órajel állítás ''menüpont'' itt be tudod állítani, és elmenteni, majd innentől kezdve azokat az órajeleket használja.
Látom átálltál a sötét oldalról (Ati->Geforce)
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
kösz mindenkinek majd kipróbálom nemsokára este vagy pár óra mulva rakok fel teszteket is még el is kell menni érte
-
pg012345
senior tag
amúgy olyan progi nincs amit feltelepítek és elindítom aztán állítani tudom vele az órajeleket
-
úgy látom, ma nem igen pörög a topik...
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Jasi
csendes tag
Hali!
Inno3D 6600GT-m van és egyáltalán nem hangos, szóval ez téves infó!
500/1000-en gyári hűtővel, nekem 3D-ben (FarCry) nem megy 70 fok fölé szóval az is téves!
Nah az én teszt eredményeim a következők:
- 3DMark03 Pro (patchv3.3) 8312
- 3DMark05 Pro (v1.2) 3404
Most már az következik, hogy veszek rá egy PrimeCooler PCVGAHG1 CU-s hűtőt és felhúzom valameddig! De ha engedi és nem melegszik nagyon, akkor 700/1200 a kitűzött cél!Jasi
-
Jasi
csendes tag
Amindenségit!
A 3DMark06-ról elfeledkeztem, de nem akarom kínozni vele a kártyámat
Úgyse kapna 1500-nál többet szerintem
[Szerkesztve]Jasi
-
Face8814
őstag
- Itt a PH-n minimum 10 embernek volt hangos az Innoja! ( forrás a 6600GT archívum 10 része )
- Itt a PH-n minimum 10 embernek melegedett túl az Innoja! ( forrás a 6600GT archívum 10 része )
Most már az következik, hogy veszek rá egy PrimeCooler PCVGAHG1 CU-s hűtőt és felhúzom valameddig!
Ha nem melegszik a kártya, akkor felesleges venni rá egy új hűtőt!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
addikt
OFF: Szolnok környékén tud-e valaki DVD lemezt értelmes áron az privibe írjon már, bár valszeg csak Hétfőn tudok reagálni rá.
-
SimS
senior tag
Nemtom, nekem most nem melegesz a karesz (ezt jólleírtam), de ciripelni azt viszont tud... de lesz@rom mert nem zavar (a fülesem hermetikusan zár) és ha még baja se lesz a kártyának (miért is lenne) akkor meg vékkép nem érdekel
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
kavicssli
addikt
válasz Face8814 #1430 üzenetére
Ez igy van nekem 2 van. Elképzelhetitek milyen hangjuk volt mint a gyorsvonat mikor elmegy előtted.Ja és egy csirkét is megsüthettél volna a 2 kártya között.De a ZALMAN megoldotta a problémát.Ha meg valaki olyan kártyát fog ki az meg örüljön!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ttt
senior tag
[off]
A VF700 kb pont olyan halk mint a Prime, de a Primehoz gyárilag még kapsz szabályozó potit is, ja és olcsóbb, + van rajta piros v. zöld v. kék led. (Bár én ezt kivágnám mint macskát... , nem csipázom a karácsonyfa effektet, de tudom sokan ) A hűtése max 5 fokkal gyengébb.
Nekem is Innom van és el kell mondjam, hogy a gyári hűtésével egy napi játék után sem volt 75C foknál több. De mivel én sem hiszek a mesékben, no meg egyes kalibrációkban , vettem egy ilyen Primeot, azóta a fenti teszteléssel sem több 55C foknál
[on]
Viszont nálam a húzás, főleg ram ügyileg felejtős, azt kifogtam , max 1070 a proc meg 580, de hát occsó húsnak...
Tényleg ez fordult már elő valakinél ? : Rivával húzom a kártyát és elérem a ram kb max értékét (esetemben 1080 volt), akkor a gpu-t visszavágja alapba (500). A ram marad a beállított értéken de a gpu nem Semmi fagyás, csíkozódás csak alo'mars
Tomtom Inno, de itt végig olvasva a topikot (8-tó ) , megnézve a táblázatot elég sok innot lehetett szépen cibálni, ezt meg nem Na mind1, még akkor is jó kis kártyicsku ez
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
Nekem elég vegyes tapasztalataim vannak a fordulatszámszabályzóval. Ha nincs bekötve akkor 43-44 fok a vga. Ha bekötöm és fullon megy akkor meg 3-4 fokkal több. Hiába kötöttem ugyanúgy 12Vra. Mindenesetre érdekes a hatásfoka az én példányomnak. Amúgy teljesítményre nem rosszabb mint a neki megfelelő Zalman hiszen szinte egy az egybe ugyanaz még a specifikáció is.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz kavicssli #1438 üzenetére
Hali!
A 81.98-as az a hivatalosan kijött WHQL-es minősítésű drájver! A 83.60-as az meg lehet hogy a legújabb, de még nem hivatalos.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Flashget
félisten
-
ceTTel
tag
emberek. 2 gigán menö procival tuningolt videokarival mérvanaz hogy ugyan annyi pontot kapok a 3dmark05be mint 2,4 gigán menö procival és ugyanolyan vga beálitásokkal?nem kellene többet kapni?
Asd?
-
Flashget
félisten
Inno3D 6600GT-m van és egyáltalán nem hangos, szóval ez téves infó!
majd hangos lesz 2 hét múlva...
500/1000-en gyári hűtővel, nekem 3D-ben (FarCry) nem megy 70 fok fölé szóval az is téves!
küldd meg full grafikával az AOEIII-at....megy az feljebb is..
Most már az következik, hogy veszek rá egy PrimeCooler PCVGAHG1 CU-s hűtőt és felhúzom valameddig!
ha neked ilyen király sanyi hűtőd van minek cseréled le?
De ha engedi és nem melegszik nagyon, akkor 700/1200 a kitűzött cél!
na ez meg a legnagyobb ''téves ifó'' mint az egész hsz...Realme GT Master Edition
-
kavicssli
addikt
válasz LeslieG Jr. #1439 üzenetére
Aha köszi a felvilágosítást. De most akkor melyik a jobb mert a 83.60 nem teszteltem le!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest