- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz kissb0913 #2463 üzenetére
Háh! Nézem a grafikus kártya hűtőjét: 2db hőcső. Az M18x R1-emben 3db van, és egyenként másfélszer olyan vastagok, mint azok. 61 fokon tartja a vga-kat a hűtésem 3dmark11 alatt, ha fullra felnyomom (nem a vga-kat, a hűtést). De normál esetben is 70 fok körül megállnak a grafikus kártyák hőmérsékletei.
Írják, hogy nem kritikus a 89°C? De, kritikus! Az én szememben mindenképp.
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
Muerte
Topikgazda
válasz kissb0913 #3082 üzenetére
Az a 100MHz nem ér +30k-t szerintem.Vannak régebbi,sőt mai konzolportok is ahol 1 szál/magas órajel kell a játék alá,különben kevesebb FPS és/vagy procilimit van,de a 4710/4860 kevés azokhoz mert 4,3GHz-nél kezdenek azok a játékok megtáltosodni szóval tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz kissb0913 #3383 üzenetére
azt olvastam róla, hogy Metro: Last Light's benchmark tool-al 72fokot csinált gpu-nál, azonban ha a ventik fordulatszámát maxra tolod (ehhez egy dedikált gomb is van), akkor 64-ig visszaesett. Persze ebben az esetben olyan hangja is lett a gépnek, mint egy izmos porszívó. Ami külön pozitív, hogy az alja szinte teljesen rácsozott, tehát hűtőpaddal is lehet segíteni.
Az ára valóban nem túl kellemes, de ez most tényleg elég komoly gépnek tűnik cserébe az msi-től. Viszont a G751 IPS paneles, ez TN.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz kissb0913 #3386 üzenetére
mondjuk a G750-nek is durva hangja van, ha manuálisan maxra kapcsolod a ventiket. Itt is csak annyit írt, hogy ebben az esetben lett hangos. Azt nem írta, hogy mekkora hangja van normális venti használat mellett.
Amúgy itt olvasgattam.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz kissb0913 #3406 üzenetére
Figyi, pár napja volt bent valaki náluk, aki le is fényképezte a gépet. Nem magyar kiosztású volt, ami ki van állítva. Lehet, hogy nem ebbe a topikba linkelte a képet, de egyértelműen nem magyar gép volt. Azért sem lehet az, mert itthon még el sem indult a G751 értékesítése.
Szerk: pontosítok, több helyen is árulják a gépet, de raktáron sehol nincs még. Nem kaptak.[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
válasz kissb0913 #3406 üzenetére
A billentyűzet úgy volt magyar, hogy angol billentyűkiosztása volt de kis indexben ott voltak az Ő Ű ...stb betűk a megfelelő billeken, nem matricázva! Nem tudom, hogy a nagykaptiális betűk miatt de talán olyan volt, minthogyha nem ugyan azt a betűtípust használták volna az angol betűkhöz és a magyarhoz, de direkt végigsimítottam az ujjamat a billentyűkön és nagyon úgy tűnt, hogy eredetileg ilyen.
www.adatfalodesign.hu
-
vis.p
aktív tag
válasz kissb0913 #3652 üzenetére
Nincs honosítva a gép.
Angliában garis.... itt nem.
Számlával igazolt új gépeknél vállal a dell egy helyszíni javítást szívességből, de többet nem.
Felújított gépeknél nincs ez a lehetőség sem.
Nem tudom, hogy mi lenne az olcsóbb, kiküldeni Angliába szervizelni (szállítási költség), vagy itt bevállalni egy fizetős javítást.
Ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest