Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyépés

    aktív tag

    válasz echterion #97366 üzenetére

    Egy gamer notinak szoftverfejlesztésben kb. kizárólag cpu terhelése van. Ha napi használatban folyamatosan olyan 60 -70%-on terheled a cpu-t akkor azt egy átlag irodában még nem hallod. Ezért választják a gamer gépeket, mert egy belépőnek is jobb a hűtése, mint a legtöbb üzletinek és olcsóbbak is. Szóval halkabban jobb teljesítményed van.
    A homeoffice intézményével meg ki is peregtek az asztali gépek, mert azt ugye nem tudod hurcolászni heti 2-3 nap.
    Igen, ha néha kell a max kakaó, akkor azt meghallani, de az igazából ritka is, általában a rohadt win update installer csinálja csak. És nagyon erősek ezek a modern procik munkára, plusz a megosztott heatpipe meg hasonló trükkök is segítenek csendesebben jobb teljesítményt elérni csak proci terhelésnél. Szóval egy gamer gép igazából produktivitásra sokkal hatékonyabb, mint elsőre látszik. Legalábbis a szoftverfejlesztőknek.
    A lényeg, hogy minél nagyobb proci teljesítményt érj el viszonylag halkan. Ebben pedig a macbookok és a gamer notebookok a legjobbak. Utóbbiaknak kisebb cégeknél sokkal jobb az ár/érték aránya is.
    Ha meg minden felhőben van, mindegy, mit használsz ugye.
    Én ezzel be is fejeztem. Ebben dolgozok 18 éve, tényeket írtam le, nem vélemény volt. Aki akarja elfogadja, aki nem az nem. Én azt láttam, hogy szoftverfejlesztésre valid dolog gamer lapopot használni.

    "Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák