Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz spanglee001 #15761 üzenetére

    Mennyire megbízható ez a válasz? Tutira mondták vagy ők is csak tippeltek még ? Mert ha tutira mondták, akkor az jó.
    Külföldi megjelenés Október közepe $3000 USD áron. 27% ÁFA-val 1 misihez közelebb kellene állnia az árnak, de ha 900k-hoz áll közelebb, akkor az nagyon jó. Pár hetes csúszás meg nem nagy dolog, megéri megvárni, mivel Magyarországon, magyar forrásból vett laptoppal könnyebb vásárlás utáni ügyintézés, mint külföldivel.

    MSI GT73VR/GT75VR (+Clevo gépek): Ferrari motor Suzuki Swift kaszniban. Aki ilyen gépet vesz az inkább a belsőért fizet. Olcsó érzésű műanyag ház és a kijelzőnél is elég flexibilis. Rengeteget próbáltam ilyenből az összesnél hibás volt a panel. Volt amelyiknél alig lehetett észrevenni, de volt amelyiknél könnyen feltűnt. Nagyon apró hiba volt, de nálam ilyen árú gép hibátlan legyen.

    AW17 R4: nem próbáltam ilyet, de azt mondják kíváló minőségű, Ferrari motor, Ferrari kaszniban. Egyetlen probléma, hogy az MSI-vel ellentétben a gyári paszta hulladék és újrapasztázást igényel.

    ASUS G701VIK-t próbáltam és csak fogásra érezni lehetett, hogy prémium minőségű a ház az MSI-hez képest.

    MSI GT73/75VR ára 1-1.2m körül van
    AW17 R4-t alapból nem szállítja a Dell Magyarországra, azonban a magyar Dell forgalmazó be tudja szerezni külön rendelésre. 7820HK CPU, 16Gb RAM, 256 GB SSD, GTX 1080 VGA és 3K G-Sync 120 Hz-es panellel kb 1.3m az ára

    Szóval árban és minőségben is a Chimera a neked mondottak alapján jobb vételnek tűnik mint az alternatíva.

    Igen, be lehet szerezni külföldről olcsóbban, hogy más országba fizeted az ÁFA-t, de az olyan bolt aki nem tartja be az EU szabályzatát és nem 27% ÁFA-val adja el neked (mint pl az Amazon) sok esetben addig nyújt supportot amíg nem kapod kézhez.

    Azért is érdemes MO-ról szerezni, mert bármi hiba esetén gyorsabban tudod intézni a problémát.

    Ismerősön keresztül be tudod olcsóbban szerezni az AW-t úgy hogy UK-ba szállíttatod és az ismerős elküldi hozzád, majd kézhez vétel után honosítod. Azonban ilyenkor le kell mondanod arról, hogy tökéletes gépet kapj (ha csak az ismerősöd nem teszteli le neked alaposan és intézi a cserét hiba esetén még mielőtt elküldené neked), valamint a szállítási költség UK-ból egy ilyen gépnek kb 50.000 Ft (biztosítással). 10.000 Ft-ért is el tudja küldeni az ismerősöd biztosítás nélkül, azonban ha megsérül vagy elveszik a csomag, akkor "Így jártál!" eset és zsebből fizetheted a pótlást.
    Szóval AW-t úgy vegyél külföldről a magyar forgalmazó kihagyásával, hogy ha csak nem tudja személyesen elhozni az ismerősöd, akkor nagyon sokba kerül a szállítás (kivéve ha hülye vagy és zsákbamacskázva spórolsz azon is), de még akkor is sok a "Mi van HA...? ".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák