Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz suhi84 #3131 üzenetére

    Tudtommal az xbox karokra mindig is csak 1 év garit adtak, itt ez a 2 év a meglepő, bár mindenképpen üdvös dolog. Azt neked kell eldönteni, hogy megéri-e a másfeles szorzót.

    Vannak különbségek az xbox kontroller meg a logi között, de nem perdöntő egyik sem. A loginak 3 modellje van, bár most már csak inkább volt, ami szóba jöhetett, az F310 F510 F710-es modellek.

    F310 - vezetékes, nem rezeg
    F510 - vezetékes, rezeg
    F710 - vezeték nélküli, rezeg

    Az F710-zel voltak kapcsolódási problémák, nem mindenkinél jöttek elő, de előfordultak, a receiver volt a bűnös. A Logikra 2 vagy 3 év garit adtak, az F310-emre 3 év járt az tuti. A logi natívan tudja kezelni a régi (directinput) és az új (xinput) szabványt is, az alján van egy kapcsoló, azzal tudod átállítani. Jár hozzá egy gyári directinput szoftver, a Profiler, amivel a directinputos játékok irányítását tudod személyre szabni.

    Az xbox padra alapból 1 év garit adnak (itt most ugye 2 van de felárral), vezetékes (ha olyat veszel), rezeg, illetve némileg más a kialakítása. A logi inkább a dualshockra hajaz, hogy melyik jön be ez ergonómiai kérdés. Én sem tudom eldönteni, hogy melyik az ergonomikusabb, talán egy lehelettel jobb az x360 padja, de ez nem 100%. A ravasza lazább, ez megint ízlés dolga, hogy kinek mi jön be. Az xbox pad csak xinputot támogat. Gondolom a directinput is emulálható 3rd party szoftverekkel, meg gyakorlatilag ha csak nincs valami extra igényed, akkor erre nem is lesz szükséged, mert nagyon széles ma már az xinput támogatottság, de megoldható.

    Én mondjuk fázom az összes ilyen 3rd party vacaktól, akár xinputot akár directinputot emulál, mindig el van mondva, hogy persze az xpadder a zisten, de egyrészt az sem tud mindent natívan meg sehogy sem, másrészt pont a gamepad élményt veszi el sokszor, elég ránézni a számokra. Akinek natív xinput padja van használja, akinek nem, azok közül csak igen kevesen. Valahogy mindig előkerül, hogy ja igen, azt az ini-filet azért még másold be, meg ja még hekkelj egy kicsit játék előtt, hogy tudd használni, ja, hogy kellene a két független ravasz, hát az nincs sorry, szóval kösz én nem kérek belőle.

    Én logit már nem vennék, nagyon elszálltak az árával, nem ér ennyit már szerintem, esetleg ha 8 körül kifogsz egy F310-et és nem kell a rezgő (nekem sem kellene) akkor nagyon esetlegesen, mert mégis csak jó pad. Egyébként meg x360 pad, és én nem feltétlenül adnék érte 10k felett a +1 év gariért.

Új hozzászólás Aktív témák