Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bencze

senior tag

válasz #78687232 #28073 üzenetére

Egyik futóhaver mesélte amikor hidratáltunk már a Kertemben, hogy a célegyenes környékén fel kellett halásszanak valakit s földről s leadták a nézőknek mert összeesett és nem tudott megállni a lábán...

(#28074) Danika256
    Ez nem alacsony, sőt nekem magas, a laktátküszöböm pár ütésnél többel nincs fennebb szerintem (kimérve nem volt, csak érzésre meg amit olvastam). Viszont 40 vagyok, a maxom papíron 180 onnan kell számolni, de lehet, hogy pár ütéssel alatta, szándékos erőltetéssel eddig 2x sikerült 175-öt elérjek és abból az egyik kísárlet vagy 2-3 éve volt.
    Panasz az nincs, úgy is mondanám komfortosan nehéz volt, beértem teljesen egyben voltam érdekes módon. Viszonyítási alapnak jó :)

(#28075) werszomjas
    Gratula, azért az első élmény, utólag az ember rájön lehetett volna jobb is de azért mégis speciális na, az első az első ;)
    Az első félmaratonom 15-ben volt a Wizz air, azzal együtt ha jól számolom ez a 7. és volt 3 maraton is, meg pár egyéb kisebb / "komolytalanabb" verseny (szarul lemért fm, terep fm, eu runok a 12-13km-el ahol nem hajtottam szét magam) plusz csapatban az ultrabalaton meg ultra tisza tó. Én nem tanulok valami gyorsan, de azért csak ragad az emberre a koszon kívül ez-az. Adja az Isten hogy legyen még sok kellemes futóélményed, versenyed, ha tetszik.
    Én szeretem mert ad egy konkrét visszajelzést az edzettségi állapotról amit magamban nem lennék elég motivált megcsinálni, futóismerősöket találok meg kapcsolatokat ápolok, no meg nem utolsósorban szórakozás.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák