- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz #78687232 #28073 üzenetére
Egyik futóhaver mesélte amikor hidratáltunk már a Kertemben, hogy a célegyenes környékén fel kellett halásszanak valakit s földről s leadták a nézőknek mert összeesett és nem tudott megállni a lábán...
(#28074) Danika256
Ez nem alacsony, sőt nekem magas, a laktátküszöböm pár ütésnél többel nincs fennebb szerintem (kimérve nem volt, csak érzésre meg amit olvastam). Viszont 40 vagyok, a maxom papíron 180 onnan kell számolni, de lehet, hogy pár ütéssel alatta, szándékos erőltetéssel eddig 2x sikerült 175-öt elérjek és abból az egyik kísárlet vagy 2-3 éve volt.
Panasz az nincs, úgy is mondanám komfortosan nehéz volt, beértem teljesen egyben voltam érdekes módon. Viszonyítási alapnak jó(#28075) werszomjas
Gratula, azért az első élmény, utólag az ember rájön lehetett volna jobb is de azért mégis speciális na, az első az első
Az első félmaratonom 15-ben volt a Wizz air, azzal együtt ha jól számolom ez a 7. és volt 3 maraton is, meg pár egyéb kisebb / "komolytalanabb" verseny (szarul lemért fm, terep fm, eu runok a 12-13km-el ahol nem hajtottam szét magam) plusz csapatban az ultrabalaton meg ultra tisza tó. Én nem tanulok valami gyorsan, de azért csak ragad az emberre a koszon kívül ez-az. Adja az Isten hogy legyen még sok kellemes futóélményed, versenyed, ha tetszik.
Én szeretem mert ad egy konkrét visszajelzést az edzettségi állapotról amit magamban nem lennék elég motivált megcsinálni, futóismerősöket találok meg kapcsolatokat ápolok, no meg nem utolsósorban szórakozás.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest