Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #97520896

    törölt tag

    válasz Motion_Blur #3998 üzenetére

    Az udvarban a lejtés az szinte semmi, azon ne aggódj.

    Viszont az árkot nem erőltetném a benzines fűnyíróval. Szerintem vegyél egy egyszerűbb vezetékes vagy akkus szegélynyírót/fűkaszát. A szegélyekhez úgy is kelleni fog, ha szépen szeretnéd lenyírni a füvet. Ez pl most nagyon jó áron van: Bosch EasyGrassCut 23 8-9 ezer Ft! Hasonlóm van, csak akkusban (akkuval együtt 35 eFt) Bosch EasyGrassCut 18-230, gyerekjáték használni, a damilt is könnyű kicserélni. Egy 50 méteres damilt veszel hozzá, azzal jó pár évig elvagy. Mondjuk ezek tényleg inkább szegélynyírásra valóak, pár m2-t még érdemes velük nyírogatni, de nagyobb területen nagyon pepecselős velük a munka.

    Egy fokkal komolyabb pl. a Makita DUR181Z Solo (akku nélkül 29 eFt) vagy Makita UR100DZ Solo (akku nélkül 24 eFt). Ezek kicsit drágább kategóriájúak, mint a fentebb említett Bosch gépek, cserébe kicsit komolyabb cuccok is.

    Későbbiekben tudod használni az akkut más gépekhez is (sövénynyíró, flex, stb). Ez nagyjából bármelyik márka esetén igaz.

    Esetleg még az játszik, hogy havonta lepermetezed, de hát az nem hosszútávú megoldás, meg ki akar ezzel bohóckodni.. meg csúnya is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák