-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
Sziasztok
agybadugós füles vásárláson gondolkodom.
Ahogy így olvasgattam a CX500 elég szimpi. Minap apróban láttam egy CX400II-t és picivel drágább volt az 500asnál. Mi különbség van a két füles között? Megéri a CX400II a felárat?
Talán mivel már '2.' generációs jobb lehet?Esetleg még milyen alternatívát tudtok mondani ami ebbe az árkategóriába tartozik és szépen szól?
Köszönöm
Üdv[ Szerkesztve ]
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlatot szeretnék kérni tőletek, eddig egy CX500am volt, meg voltam vele elégedve, de sajnos elhagytam
Nem nagyon szeretnék még egy ugyan ilyet venni, szívesen kipróbálnék egy másik típust!Tudtok nekem ajánlani ami hasolót, de inkább ami valamivel felette van hangzásban?
Üdv
-
chege
aktív tag
Akkor ezekszerint a CX400II most talán a legjobb a megfizethető kategóriában? A CX95ről mi a véleményetek? Megéri a felárat?
Gondlom a CX400II precision egy újabb termék mint a CX500 szóval 500ast már nem érdemes venni? -
chege
aktív tag
Korábban mintha valakinek lett volna problémája a K370 gumiharangjával, hogy nem jó méretű se a kicsi se a közepes.
Én is ezzel szenvedek, tudtok nekem valami ajánlani, mindig kipottyan a fülemből
És idegesítő mint a fene -
chege
aktív tag
Sziasztok
Fülesen gondolkodom, amit kinéztem az egy Ultimate Ears 700-as. Jelenleg egy AKG K370em van , de nem nagyon vagyok vele megelégedve.
Mit mondotok, megérné a váltás?UE700-ról elég alacsony frekvencia tartományt olvastam, valóban ilyen alacsony lehet 10-16000Hz? A jelenlegi AKG-m 24000Hz éhez képest milyen különbség várható? Vagy ez csak amolyan parasztvakítás?
-
chege
aktív tag
xearsben melyiket tartják a legkényelmesebbnek? Mert már régóta gondolkodom valamilyen kényelmes viszonylag jól szóló fülesen. van egy K370-em, de attól falramászok. Kicsi a fülem és folyton kicsúszkál.
Sok jót írtok az Xearsekről, csak nem akarok azzal sem befürödni hogy nem lesz jó a fülembe.
Vagy esetleg mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest