-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz Sidositanaka #84401 üzenetére
Hajrá, a hitkérdést nem lehet befolyásolni.
-
Sidositanaka
tag
De azért valaki írjon már egy komoly szöveget ahol elmagyarázza hogy mért nem a legjobb és milyen fülesek vannak nála jobbak
Nálunk ez komoly vita -
darvinya
titán
válasz Sidositanaka #84403 üzenetére
Egyszerű a válasz.
Márka nevet akar venni, vagy zenét hallgatni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Sidositanaka #84405 üzenetére
Attól függ mit szeret hangzásban.
Ha szereti a mocsaras ultramegaXbass-t, akkor nincs.
Ha nem, akkor kezdésnek SoundMagic E10, de a téma összefoglaló segít ebben.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Fall-N
veterán
válasz Sidositanaka #84400 üzenetére
Akkor vegye meg a Sennheisert. Ha van rá pénze és márka fanatikus, akkor fizesse ki a felárat.
-
kemcso
Ármester
válasz Sidositanaka #84405 üzenetére
SM E10 vagy SM E50, utóbbiban több a mély, valszeg jobban fog tetszeni neki, ha Sennheiser-en szocializálódott.
(#84407) Fall-N az a baj, hogy 2-3x drágább, mint amilyen hang alapján kéne, ez nem felár már....
-
K1LLMy53Lf
senior tag
LZ A5 (1DD+4BA) most $110 drop-on, ha esetleg valaki szeretne kipróbálni valami ismeretlent
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
-
szakibá...
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #84411 üzenetére
Ha valaki ilyen konstrukciót akar kipróbálni, én ezt javaslom, kevesebb anyagi kockázattal: CCA C10 4BA+1DD. Pontosabban nincs kockázat, nekem bejött, a legjobb fülhallgatóm, a kicsit sok magas ellenére. (mondjuk drága fülhallgatót elvből nem veszek)
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
-NoVa-
addikt
válasz szakibá... #84413 üzenetére
Azért ne hasonlítsuk, az 4 knowles armatúrás cucc, a CCA meg Bellsing. A sok user review alapján sem egy kategória, persze attól még lehet szar is.
Kicsit hajlok a rendelésre, érdekes is, jó áron, de a rendesen meghajtott P1 mellett nem tudom, adna-e bármi pluszt. -
addikt
válasz K1LLMy53Lf #84411 üzenetére
azóta is bánom, hogy eladtam az A2-met
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
fecaga21
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan 10-12.000-ig olyan agybadugós vezetékes fülest amin van vezérlő a vezetéken és számot is tudok róla váltani nem csak felvenni a telefont?vagy ilyen áron nem találni ilyet?
-
fecaga21
senior tag
Szerintetek ez a Piston 3 megéri ezt az 1800 forintot?
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Ez a SOUNDMAGIC PL30+C jobb mint a mostani BlitzWolf BW-ES1 fülesem?
Mert 3 ezerért érdekelne ez a cucc..[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Mi van az EDC3 rendelésekkel, van akinek megjött már?
-
s4tch
veterán
válasz monti0222w #84426 üzenetére
Még úton. 23-án kérték ki a tracking numbert, 31-én adták át a csomagot a szállító részére, úgyhogy szerencsés esetben is csak jövő hét végén ér ide.
-
monti0222w
addikt
Kíváncsi leszek a véleményedre, mert csak rövid ideig hallgatóztad meg, az meg szerintem annyira nem releváns.
Az N40-del (tudom már nem az van) összevetve, szerintem abban jobb terjedelme van a basszusnak mint az EDC3-nak, viszont a közepet illetve fordítva éreztem (hallottam) kiterjedtebb, tisztább nagyobb súly van az EDC3-ban a középre helyezve. -
s4tch
veterán
válasz monti0222w #84428 üzenetére
Megvan még az N40, az egyelőre örök darab. Szerintem jól érezted, emlékezetből az EDC3 közepe valamivel transzparensebb lehet. Amúgy mindössze feszesebb mélyeket szeretnék, és úgy rémlik, azt röhögve tudja az EDC3. Hamarosan kiderül.
-
celf
őstag
a Soundmagic E10C és az E10M között mi a különbség?
E10C csak távirányítós, de nem mikrofonos? -
DEJVID
őstag
Ebayen egy eladóval megbeszéltem, hogy csináljon nekem szimmetrikus kábelt a TF10-hez. Tegnap megjött, nagyon tetszik.
Valamilyen szivacsos illesztéket szeretnék rá, valamilyen alis van, de az nem az igazi. Mit javasoltok?
-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz f4lcon #84436 üzenetére
Füles és fülforma függő erősen, de nálam a P1-nél most nagyon feltűnt a különbség visszafelé. Elszakadt a Comply szivacs, felraktam az azelőtt használt szilikont, és a tökéletes endgame hang helyett fanyalogtam kicsit. Igaz, az összes többi fülesemen jobban bevált a szilikon, ennél az egynél nem.
Aztán szivacs-szivacs eltérés szintén, a P1 saját szivacsa pont olyan forma, mint a Comply Isolation (kicsit gyorsabban rúgja vissza magát formára, mint a drágább), viszont a Comfort jobban szigetel a neve ellenére. Káosz az egész, ki kéne próbálnom a Symbio-t is.
-
-NoVa-
addikt
Alin ránéztem a FiiO Official Store listájára, és Jan 10-ig akciós pár dolog.
F9SE 55$-ért még mindig megéri (2BA+1DD V), fix kábeles.
BTR3 56$És amire kiváncsi lettem:
JadeAudio(FiiO) EA3 (1 Knowles 33518 BA + 1 13.6mm DD) 38$. Awaiting Shipment.
Eddigi nagyon kezdeti review-k alapján egy jelentősen olcsósított Audiosense T800, ami még akár szitokszó is lehet , majd kiderül. A Carbo Tenore/I és az F9 microdriveres fülesek mellé puszta kiváncsiságból egy MegaDD pont elfér ennyiért. -
-NoVa-
addikt
Tovább olcsósított LV elstat + 8mm DD hibrid 75$-ért: Shuoer Singer
[link]Eleve 2.5mm balanced kábellel adják, + adapter 3.5mm-re, és cserélhető szűrővel. Úgyhogy inkább nem értem az egész árazását, de már van ilyen is. Egyelőre nincs hype, review sem igazán, de már van, aki megkapta.
-
addikt
ikko OH-10 valakinél volt már?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Gabesz_23
tag
válasz monti0222w #84426 üzenetére
EDC3 ma jött meg nekem. Jobb oldala cicereg, torzít, mintha az egyik BA egység defektes lenne. írtam a dropnak, kíváncsi leszek az ügyintézésre.
-
crocy
tag
Szerbusztok draga Urak!
A xiaomi Piston-nak mi a mai best buy alternativaja?
EZAudio D4?
Itthonra kene vmi laptopra dugva, az elsö generacios piston hangzasa nekem tökeletesen megfelelt.+1 lehet kicsit OFF :
egy ilyenre szerintetek erdemes beruhazni(hp 8560w alaplapi hangkartyahoz kepest)?
Creative Sound Blaster PLAY! 3:
[link]köszi elöre is!
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Véletlenül vettem a nem ajánlott Hybrid Pro HD-ből!
Eleinte mintha tényleg zavaróak lettek volna a magasai. Bántóan éles volt, mintha a fejem mellett flexeltek volna.
De aztán ez elmúlt, és szerintem marha jó hangja lett! Nem vinném vissza, szerintem ez a legjobb fülhallgatóm idáig! Más fülhallgatóra visszatérve teljesen összemegy a hangkép, mintha egy barlangból szólna a zene.
Való igaz, hogy meg kell EQ-zni!
Xiaomi Mi9T Pro-ban van a fülhallgatóra külön séma, + EQ-val is lehet rajta finomítani.
Huawei MediaPad M5 Lite-al is nagyon szépen szól!
Szóval bátram ajánlom, érdemes vele megbírkózni! -
-
tomp
félisten
Részben off de azért füleshez tartozik: a Comply nem bírja a hideget? 1x használtam a -8fokban a fülest rajta a legkisebb Comply-val és utána ahogyan kivettem a fülemből látszott mind2 oldalon szakadás...
Megfagyott és ahogyan behelyezésnél összenyomtam "eltört"?
A bal oldali konkrétan kettészakadt de szerencsére a vége tart még így tudom őket használni de azért tartósabb habra számítottam... -
Hack3er
őstag
Cserélhető kábeles Vsonic GR07-hez milyen mmcx 2.5-ös szimmetrikus kábelt lenne érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Azt nem tudom bírja e , de nekem a comply comfort az hidegben keményre fagy mint neked. Viszont én nem nyomkodom össze azonnal , hanem előbb csak kicsit megmelegítem pl a markomban és akkor utána mikor már puhul , el lehet kezdeni kicsit baszogatni. De igen , az biztos hogy hidegben olyan lesz mint az acél.
"Homie, I get up I run my shit, Really, I don't give a fuck "
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest