Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz vicze #71511 üzenetére

    +1

    Azoknak a zenekaroknak nagyjából közös jellemzője, hogy a stúdiómunkát vagy leszarják, vagy csak borzalmasan oldják meg. Talán a legjobb példája ennek a Metallica - St Anger és Death Magnetic albumai, ahol több számnál konkrétan torzít(!!) a hang, és nem úgy, hogy olyan effekt van rádugva a gitárokra, hanem úgy, mint amikor a filléres vacak hangfalakon feltekered 11-re a hangerőt, és összefossa magát a membrán.
    És ezt egy olyan dúsgazdag együttes, akiknek világ bármelyik stúdiója rendelkezésére állna, bármelyik profi hangmérnökkel. Csak gratulálni tudok nekik hozzá, meg a pampogáshoz, amikor warezolták a zenéiket...

    Több ilyen zenét azért kellett töröljek, mert egyszerűen igénytelenül vannak megcsinálva, és hallgathatatlanok egy normális rendszeren :( Illetve törölnék, de Spotify alatt nem lehet törölni, pedig megérdemelnék.

    Hallgatok én is pörgősebb, vagy hörgősebb metált, de azokat csak, amik megütnek egy minőségi szintet, és nem csak zeneileg, hanem felvételt illetően is. Amorphis (régiek nem, de a 2000-es évek második felétől kicsit összekapták magukat), Amon Amarth, Eluveitie, Dark Tranquillity, és még sorolhatnám. És nem, nem lágy hozzájuk egy VSD3 mondjuk, sőt!

    s4tch: Szerintem amúgy vegyél ilyen fonható kábelt, és magadnak csinálj fonatot belőle, vagy vehetsz készen is (csak úgy drágább), és átszerelteted a csatlakozókat. Az nem lesz kemény, viszont a fonat miatt elég rugalmas és strapabíró lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák