Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Danny365 #59744 üzenetére

    "Én konkrétan nem is értem azokat az embereket, akik másféle fülest használnak."

    Naaa... azért nem ennyire egyszerű és egyértelmű a helyzet. :N A fenti kérdésemet követően tartottam egy kis "közvéleménykutatást" a már ebbe a korba született, "ifjú titán" kollégáim között, és a mérleg nyelve erősen az "earbud" fülesek irányába billent.

    Az IEM rendszerűre olyan véleményeket kaptam, hogy "bizonyos hangerőnél kipattan a fülemből", "kényelmetlen, mert nyomja a hallójáratomat", "nem tudtam megszokni", stb.

    Itt lentebb, fórumtársunk írja, hogy "reszelgetné" az IEM fülese házát, mert hozzáér a fülében a porchoz, és nyomja...

    Azért ezek a vélemények eléggé elgondolkodtattak engem. Nem mondtam még le az IEM fülesről, de minden véleményt és szempontot még inkább figyelembe szeretnék venni.

    Természetesen mindazon a véleményeket is, amelyet Ti írtok itt.

    "(#59745) darvinya válasza Piftuka (#59743) üzenetére
    Pana nagyon kényelmes és bőr barát, ezt tudom mivel van ilyenem.
    [..]Itt sajnos ez az elsődleges, mert hiába a jó hang, ha 10 perc után kényelmetlen."

    Utóbbi kijelentéssel maximálisan egyetértek. Mindenképpen olyan fülhallgatót keresek, ami sok óra zenehallgatás után is kényelmes.

    Ettől eltekintve a "fülpántos" megoldást nem tudom hordani. Egyszerűen nem viselem el, ha a fülemet feszíti és nyomja felülről a pánt.

    (#59748) sheratan válasza Norbancs (#59738) üzenetére
    "Piftuka: El kell keserítselek, IEM használatra csak születni lehet. A felsőbbrendű emberek köldökzsinór helyett IEM-mel születnek, a plebsz pedig maradhat az earbudnál élete végéig."

    Jól gondolom, hogy te nem szimpatizálsz az IEM technológiával? :)

    "Amúgy Szingapúrban nem hinném, hogy készült volna. Az egy városállam egy kis szigeten, kb akkora az egész, mint Budapest. Nem sok gyár fér el ott. Inkább Malájziában készülhetett, és rányomták, hogy szingapúri."

    Nem nem! :N Láttam egyszer egy cégek számára készült bemutató "útifilmet". Szingapúr az egyetlen hely Japánon kívül, ahol "Made in Japan" elektronikai cikkeket lehet kapni. Mindezeken túl a saját könnyűiparuk is elég szerteágazó és jelentős. Az ország méreteit meghazudtolóan az. A GDP-jük 25%-át ez adja, ráadásul exportra is készítenek termékeket.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák