Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    Nekem sincs gondom a gr07 classic mélyeivel, pedig nem feltétlenül vagyok a lineáris hangzás híve, szeretem a kicsit több basszust, ha az jó minőségben van jelen.
    Nekem a gr07-nél is a Sony hybrid harang hozza amit kell. Kicsit feszesebb a mély, kicsit élesebb a magas és a közép. A stock dugóival kissé lágyabbnak, visszafogottabnak éreztem a hangját, azt gondolva, hogy bejáratás kell neki, de nem az kellett, csak egy kis idő a dugó játszadozással (van néhány tucat féle a fiókban :) )
    Ettől a Classic-től is hallottam már olyan basszust, hogy nem igazán tudtam elképzelni, mi szükség van a BE verzióra. Pl. a Heavy D and the Boyz- Now that we found love olyan méllyel indul ami a villantós verdák szubládáinak beröffentését idézi. Na ennél csak pilláztam, hogy úgy adta vissza a gr07, hogy beleremegett a fejem. Egyébiránt többször is meglepett már ezzel a képességével - az mellett, hogy egy tényleg jó hangú, hosszútávon hallgatható füles. Én maximálisan egyetértek azokkal akik dicsérik ezt a fülest, és elegendőnek találják a mélyeit is.
    Nagyon kényes, mind a record minőségére mind a lejátszó minőségére. Elég jól megmutatja a különbségeket a telóm az E10 meg 770c között. Vacakabb felvétellel nem villant szinte semmit, egyébként meg képes lenyűgözni az embert.
    A vele való eddigi tapasztalataim alapján biztos vagyok benne, hogy nem hallottam még mit is tud valójában ez a kis füles. Őszre tervezek egy X5ll-őt, remélem addig tőletek jön valami gyakorlati beszámoló róla, érdemes-e vele foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák