- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Dell Precision munkaállomások
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
hosszas várakozás után (egész pontosan 20 nap) ma délelőtt végre megkaptam a pakkomat. ami nem mást rejtett magában, mint egy Brainwavz R1 fülest
izgatottan nyitottam ki a dobozt, pakoltam ki a kis kiegészítőket - melyből van dögivel! és melyek itthon már önmagukban több ezer forintba kerülnének! - és elkezdtem vizsgálgatni a fülest.
a kábel minősége/vastagság az, ami nem volt egyértelmű a képek alapján. a leírásokban is hol jó, hol rossz véleménnyel voltak róla, nos...szerintem ez kellően vastag és kellően "gubanc-mentes", de még véletlenül sem rossz minőségű kábel. viszont, ha nagyon paranoiás akarok lenni, akkor semmiképp nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy a kábel azon részével, ahol középen ketté válik, hát...eléggé bizalmatlan vagyok. így első blikkre ez a tűnik a konstrukció gyengepontjának. de remélem, hogy ez csak alaptalan félelem...
a bogyók - már csak a mennyiséget tekintve! - nagyon megleptek, teljesen más érzés visselni őket, mint az eddigi füleseim szilikon bogyóit. a biflange és comply pedig bár szokatlanok számomra, mégis rettentően kényelmesek! (csak halkan megjegyezném, hogy elég nagyokat pislogtam, amikor a complyt tuszkoltam fel a fülesre és úgy nézett ki a nyomkodástól, mint egy mazsola. persze aztán kirugódott, de fogalmam se volt róla és kicsit meglepődtem, hogy "akkor ennek ennyi??" )
a kis tartó is aranyos, nem kell félteni annyira a fülest. bár igazából ezt is szokni kell majd, hiszen eddig csak zsebre vágtam és kész. (így is bírták 1-2 évig, remélem ez most sem lesz másképp) még talán ezt az over-the-ear visselést kell megszoknom. egy olyan kis kampó jól jött volna azért, mint a SoundMagic E30-nál ismert. na de ez majd használat közben kiderül.a hangzásról még nem igazán tudok mit mondani...10 perc tapasztalatai: a mély bár hangsúlyos - a kick nagyot üt, a bassline egyenesen libabőr - mégsem érezem túlzásnak a jelenlétét. valamint a sokat emlegetett "színpad" is tágasabb, mint azt gondoltam volna!
és akkor a burn-in ezen már csak javítani fog?köszönöm azoknak, akik segítettek a választásban! úgy érzem, egy valóban szerethető fülest sikerült választanom
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest