-
PROHARDVER!
N+1. (vagy N+2...?) Fülhallgatós találkozó
Időpont:
Helyszín:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Bezzeg miután megrendeled neked sem kell.
Valld be csak azért rendelsz, hogy "vásárlási flame-t'' kelts a fórumtagokban.
Ez már itt úgyis kiderült, nyugodtan megmondhatod.
Nekem is ez volt a szándékom az ak120-al, de eddig nem vagyok túl sikeres. De azért egy ak100 már lett a fórumon.
(#648) bucsher
Csak szólok!
Minél drágábbat veszel annál kevesebb lesz követő.(#649) sheratan
Mostmár én is beírom az ak120-at az aláírásomba. Csak nem áll olyan jól mellette az se425.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
MI tértünk pcm DAC alatt? a texas chipjét vagy a pcm jel fogadására való képességet?
Előbbit nem érteném miért olyan jó, mert a hang majdnem, hogy jobban függ a DAC környezetétől, másikat meg azért mert tudtommal az összesnél a PCM jel az alap. De lehet valamit keverek mert hosszú volt a nap.(#651) Ati1979: Ha rondítaná az aláírásod a 425, szívesen megveszem jó( ) áron.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
Ati1979
veterán
"Annyira" sokat nem számít szerintem milyen dac van benne. Sokszor a 300 dolláros lejátszóban és az 1000 dollárosban is ugyanaz van.
(#663) raven12
Szerintem nagyon drága füleseknél nagy jó lejátszókkal (mint forrás) elképzelhető valamennyi kb. 5% hangzásjavulás.
Más esetekben szerintem elég nagy értelmetlenség ilyenbe pénzt fektetni.
-
Ati1979
veterán
A lényeg abban van, hogy az egész, hogy van összerakva. Az erősítő rész ugyanolyan fontos mint a dac.
Ezt hajlamosak következetesen nem hangsúlyozni.Crossfeed az pontosan mi?
Mindkét csatornához hozzá van rendelve egy wolfson w8740-es DAC. így jobban szeparálódik az egyik csatorna másiktól...
-
törölt tag
-
bucsher
őstag
Fejes találkozóra nem tudok jönni.
Szervezünk akkor füles találkozót a megbeszéltek szerint? Igény lenne rá!
Mi mikor tartjuk? December elején? Például december 8.?
Ha az túl korai: december 15?In the pipe - five by five!
-
törölt tag
Én sajnos 19 előtt nem leszek otthon, szóval vagy a 21-22-i hétvége, vagy a két ünnep közt lenne esetleg jó. Ha nagyon nektek nagyon nem működik ez az időpont, akkor én leszek a leggyengébb láncszem, és nélkülem kerül ez (is) megtartásra, attól tartok.
-
Ati1979
veterán
Mi az póhét? Valami zh-k?
Szerintem jó lenne az 21-22. hétvége. Ha jól emlékszem Zoli is akkor tundna jönni. Vagy akár 29.-ke is szerintem.
Akkor már legalább nincsenek vizsgák.
Meglenne a karácsonyi feeling. Majd mindenki bemutatja milyen fejest / fülest hozott a Jézuska.
[ Szerkesztve ]
-
-
Falconer
aktív tag
Akit esetleg érdekel, Audio & Vision Show 2013
Most lesz a hétvégén, 1500 a beugró ha reggelsz. -
törölt tag
Lassan beérünk az egy hónapon belülre, szóval el kellene kezdeni gondolkozni, hogy nagyjából hányan leszünk, és hova szervezzük a találkozót. Gondolom a vidékről érkezők miatt elsősorban városközpont, és Keleti p.u közelsége lenne jó, viszont ha többen leszünk, akkor nem biztos, hogy az eddig bevált kocsma elég, mert most ugye nem lesz elérhető a kültéri rész.
Vélemények?
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #698 üzenetére
Szerintem legyen 22-én első körben. Természetesen ezen lehet még változtatni.
Én úgy gondolom, ebéd után valamikor el is lehetne kezdeni.
Nem tudom mi lenne a jobb. Egy kávézó vagy valamilyen kisebb helység?
Először azt is fel kéne mérni, hogy nagyjából hányan leszünk...
-
törölt tag
Kiindulásnak legyen 22 az időpont, szerintem eddig a többség szmára azért megoldható volt.
Helynek olyan is felmerült egyébként bennem, hogy esetleg a Népszinház utca elején levő kinai étterem különtermébe mehetnénk, bár nem nagy, de egész elszigetelt (lévén, hogy karaoke gép is van ott, amit azért nem árt hangszigetelni ). Bár nem tudom, hogy foglalt lesz-e akkor. Illetve presze kávézó is szóba jöhet. Szerintem kocsma két okból sem nagyon: ilyen korán azok ritkán vannak nyitva, és amúgy is jó zajosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest