Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz Šolaire #4762 üzenetére

    Meg a vendégkör és a média is hibás. Mindenki azokat az éttermeket sztárolja, amik aránytalanul drágán állítanak elő bármit. Attól még, hogy valaki állítólag újraálmodta a pörkűtöt nem hinném, hogy tízezreket kéne elkérnie egy semmilyen mennyiségű degusztációs menüért. Olyan extra profit van ott, amit nem kéne támogatni.

    Ezért bírom pl. a Street Kichen-t, akik végigjárják a kockásterítős helyeket és elmondják, hogy menjél oda pl. rántott keszeget enni, mert qrva jó. Gondolom mindenki tudja a saját városában, ha egy jobb rántott sertésmájat, pörköltet, cigánypecsenyét, csülköt szeretne enni, akkor hova menjen. Bezzeg róluk senki nem számol be és szegények néha csak vegetálnak a kis árrés és a kevesebb vendég miatt. A nagy nevek meg tolják magukat az aránytalan áraikkal. Középosztály hiányában a fizetőképes vendég csak oda megy, mert az menő, az alacsony jövedelműek meg otthon főznek. Így nehéz megújulni.

Új hozzászólás Aktív témák