-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz Plazmacucci #87448 üzenetére
Az FM rádió talán a legkevesebb, de ismerem az iPhone-okat, mert a céges telóm már nagyon régen az.
Szólnak mellette logikus érvek, de sajnos sokkal kevesebb mint mellette. A 7-estől kéne nézni ami már legalább IP67,de egyrészről nem bővíthető/cserélhető a memóriája ami videózáshoz alap, másrészt megmondom őszintén, ha végignézek a 2019-es telefonválasztékon, még a jóval olcsóbb mezőnyben is olyan telefonokat látok amihez képest az iPhone olyan mintha visszaléplék időben. Talán az iPhone X-et leszámítva, de annyit meg nem ér számomra egyetlen telefon sem.Egy délutánt rászánva egyébként az LG egyes típusainál kötöttem ki, de nem akartam mondani, mert nem megerősítést vártam, (tekintve, hogy ez amúgy totál bizonytalan vagyok egyelőre) hanem olyanok véleményét, akik vélhetően maxon otthon vannak a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest