- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Ha jól dereng, pont a Xiaomi hozott létre fotós részleget magának, a kamerák fejlesztésének
De tény és való, hogy a jpg tömörítés ellenére egészen jó kép, tekintve hogy a P20 Pro és iPhone X mit művel többszörös árért cserébe a részletekkel"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
-
törölt tag
Ez igen!
Eddig nem hallottam róla, de ahogy nézem az árát, eléggé best buy lesz, nem csak fotós szempontból.
Mondjuk a design nem a legszebb, a notch még nem zavarna annyira, de a kijelző sarkai már túlságosan le vannak kerekítve. Viszont a kevlár hátlap jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
ShadowLac
addikt
Szerinted értek én hozzá? Csak nézem a képet és ami tetszik. Az is lehet hogy a túlélesités is tetszik ha nem jön annyira ki mint a fűnél. A note 5öst kicsit szintelennek is találtam .
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
Frankó ajánlás...előbbi 0 este, másik meg olyan kontrasztot tol a JPG-re hogy "öröm" nézni! Egy jó képért meg ne kelljen már minden esetben RAW-ot kidolgozni! Én a helyében tényleg P20 Pro vagy S9+ közül választanék, főleg ha van más lényeges szempont is a fotózás mellett.
-
Krisz0418
őstag
Nem nagyon ertem en ezt a raw dolgot. A raw egy tomoritetlen formatum amin semmi dolog nincs amit a szoftver tenne ra? Es azt utana szerkesztgethetem ahogy akarom es jobb lesz mint egy jpg? Mitol olyan jo ebbe az iphone? Iphone se-vel ha ugyvan kiprobalom.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
-
-
silentkiller
senior tag
Igazság szerint elégedett vagyok vele csak van egy workflow amit elég nehezen tudok megoldani iOS alatt. Nem tragédia csak az Android “tudta” a fotók mappába helyezését app-szinten az iOS-nél pedig ez a “mindent egybe” kicsit megnehezíti a munkám bár már erre is találtam app-ot (Utiful).
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Z.É.T.
őstag
Moz, hozzád fordulnék javaslatért.
Magamnak berendeltem egy RN5-öt, asszonynak hétvégén rendelnék valamit a 3 közül:
RN5, Mi A1, Mi A2.
Melyiket javasolnád, ha abszolút point & shoot használná, leginkább kutyust fotózni, amiből sok beltéri is lenne? (szűrt, kevés fény)
Naponta 10-30 képet is készít, de egy Redmi 4x-szel és a fotók kétharmada vállalhatatlan(nem kell, hogy a gyári kamerával legyen jó, az ajánlott ROM-ot és kamera-mod verziót majd felrakom neki)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest