Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz w333 #44795 üzenetére

    Történt valami frissítés szoftveres téren? Az utóbbi időben, mintha jobbak lennének ezek az iPhone 6-os képek. Színekkel eddig sem volt gondom szifonoknál, de mintha a részletek mennyisége is megnőtt volna. :K És köszi a linkelést! :C

    ForRedGlory: Jó lesz ez a 950 XL is, csak automatán nem képes megmutatni, hogy mit is tud. Mondjuk ez számomra nem meglepő, a legtöbb telefonnál ez így van (talán csak az iPhone-ok képeznek kivételt, de ha ott is lenne manuális mód, szerintem azokból is ki lehetne hozni többet).

    (#44805) hito: Hol az S6? :DDD A jpeg egész jó, ha csak a kivilágított részt nézem. Még el is hiszem, hogy zászlóshajó a készítő telefon. A raw viszont sokkal természetesebb, több a részlet a sötétebb területeken is. Igaz zajból is van ezeken a részeken, de egyáltalán nem vészes, például a hajó kivilágított kabinbelsőiben is elég sok dolog felismerhető.

    Látom az Országház eléggé kedvelt téma, majd jövő héten megpróbálok én is lőni egyet-kettőt. Kipróbálom az automata üzemmódot is, kíváncsi vagyok, hogy mit alakít (eddig még nem sikerült használnom :D ). Addig is mutatok néhány nappali képet Miskolcról.


    Flickr


    Flickr


    Flickr

    LG G4

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák