- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz WATERDACA #37194 üzenetére
Igen, én is jártam már így: hirtelen ugrott egyet a PI-követelmény is, nekem meg nem volt annyi CXP-m, hogy odáig fel tudjam húzni, szerintem ilyenkor az történik. Bezzeg az ellenfeleket semmi nem gátolja ebben. Amúgy ez csak opciós követelmény, simán mehetsz versenyre, ha nincs meg, de a rossz hír az, hogy az ellenfelek ilyenkor ott is durván gyorsak: kicsit frusztráló, amikor sorban mész best lapokat, az első 2-3 meg közben körönként 2-3 mp-cel távolodik. Teljesen kkszámíthatatlan amúgy, a következő versenyen megint többszáz méterrel vered őket. Én emiatt vettem vissza 5-ről 4-re a nehézséget, inkább indulok mindig hátrébbról, legalább van valami illúziója a versenyzésnek.
kicsako: Tökmindegy, mint írtam, nem szükséges feltétel a versenyhez, hogy meglegyen a bonus time.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
WATERDACA
őstag
Legszigorúbb szabályok szerint megyek, tehát a legkisebb levágásért is adja a büntit
parandroid: ez PI-követelménytől független. Mivel az autóm a próbálkozások mellett folyamatosan fejlődött, így a tuningra is több jutott, de a játék ezt követően a PI-követelményhez viszonyítva újabb (nehezebb) köridőt generált, szóval ugyanott voltam, mint előtte Baromi frusztráló, mert a sz*rt is kinyomom az M3-as BMW-ből, de kevés vagyok oda.
u wanted, i got it \o/
-
Qkackca
őstag
Előfordul.
Többnyire mikor több PI osztályt ugrik adott bajnokságon belül, nekem az tűnt fel. Talán pályafüggő is: Barcelona, Mugello. Vagy csak mindig pont az amelyiken nem érzem a ritmust?Olyankor hogyan vezetsz? Hagyományosabban, féktáv, (nagy)fék, lassan be, gyorsan ki?
Vagy próbálod megőrízni a lendületed, csak motorfékkel vagy kis fékkel mész be, aztán próbálsz minél nagyobb sebességet végig vinni a kanyaron? Mert ezt szereti a játék meg a stopper.Dtomka: Részben igazad van, de attól még elég sok átfedés is van bennük.
Viszont többnyire mikor csak úgy beleír valaki játék megjelölés nélkül, az általában a legutoljára megjelent játéknak szólhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest