Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistu_

    tag

    válasz Steve1207 #36589 üzenetére

    Hát ha natív 4K mellett lenne ilyen rece a pályaelemek jó része azért még az én szemöldököm is felszaladna.

    Amúgy ez bassza az én csőrőmet is, mikor a Redfall bukott azért Phil Spencer adott egy interjút és bocsánatot kért, majd megígérte hogy ilyen többet nem fog előfordulni, meg foglalkoznak majd a játékkal. Végül is fél évig tartotta a szavát. Most azért nem egy kis fejlesztő új IP-ja körül ég a ház, hanem az egyik legnagyobb exkluzív zászlóshajó kapott léket. Ráadásul nem kicsit. És könnyű lenne annyival letudni, hogy csak egy kicsi, de annál hangosabb réteg hisztizik, de nem. Itt hatalmas problémák vannak. A játék jelenlegi állapota még early accessnek is harmatos. Már értem miért nem kaptunk roadmap-et az új tartalmakhoz. Tudták hogy az elkövetkező fél évben nem fognak mást csinálni mint javítást kalapálni. Legalábbis remélem hogy javítják és nem gondolják úgy hogy ez így jó. :W

    #36591 Döglött Róka

    Van 4K, nem azt írtam hogy nincs. De folyamatosan felskáláz, a tűélestől meg baromi messze. Ez még Series X-re sincs optimalizálva.

    Ha maga a vezetési élmény is olyan szinten lenne mint a játék többi eleme akkor nem zavarna ennyire. Elkönyvelném annyival hogy ez egy szar, törölném és többet meg se említeném. De minél többet játszok vele annál banálisabb hibák, tervezési hiányosságok jönnek elő és még is csak játszok vele, mert egyszerűen élvezetes a vezetési élménye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák