Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz parandroid #33313 üzenetére

    Lehet nem csak bennem van valami hiba ezügyben? :P Egyszerűen nincs totális középút, mivel nagyon eltérő az autók viselkedése. A fizika elég véleményes, de végülis simcade játék, nem biztos, hogy meglepő a végeredmény. Kormánnyal okosabb lennék, de az még odébb van.
    A felhasználóbarátabb gépekkel, azért annyira nem stresszeltem. Ez a két verda, inkább kínszenvedés volt, mint élmény. A drivatarok balansza szar, de ezt a Horizon szériában is láthattuk, innen is biztos átemeltek pár algoritmust.

    Aprólékosan nyomogatom, kb a közepénél járok.

    NoMagix:
    Az eddig megjelent dolgokból annyit szűrtem le, hogy ez egy továbbfejlesztett FM7. A motort polírozták, de a grafikán kívül egyelőre nem láttam egetrengető változásokat. Ha levetkőzik a fura fizika hülyeségeit, és a drivatarok aljasságát, én már elégedetten csettintek.
    Persze minden negatívumtól eltekintve, nagyon várom! :K

    Szerk:
    Én is inkább a casual vonalon nyomulok, de azért haladóbb szinten. Ezért is zavar ha egy full ismert pályán, a féktávon biztonságosan visszagangolva, aránylag alacsony sebességgel, úgy esek le a pályáról, mintha valami legalja kotladék fost vezetnék. Miközben tudom, hogy IRL, bármilyen hétköznapi alsó-közép verdával, jobban fordulnék el a játékhoz képest, és nem is kéne nagyon gépészkednem hozzá. Illúzióromboló. :W

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák