Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Wesder #28817 üzenetére

    Azértúgy se csináljunk, mintha ez a bugfest normális lenne, mert nagyon nem az. Hibák vannak, de ehhez hasonlót még nemhogy forzától, de máshol se láttunk. Ennyi gamebraking issue a hírhedt cp2077-ben sem volt, pedig az ordas nagyot bukott a hibái miatt. Gyakorlatilag azóta sincs készen, csak egy béta verzióval játszik a nép, ami majd egyszer meg fog jelenni (valószínűleg jövőre). Itt annyival más a helyzet, hogy eleve egy működő játékra húztak egy új skint, de ezt is sikerült elrontani. Eközben pánikszerű kapkodással kalapálják kétségbeesetten a két éve késő (és. em lepődnék meg, ha nem tudnák tartani a jövő évi megjelenést sem) motorsportot, amiből az elcseszett licenszmegállapodásaik miatt most éppen annak ellenére nincs egy darab sem a store-ban, hogy system selling cím a platformon. És ez a start, amit most levezényeltek, nem ígér sok jót. Azt meg ne felejtsük el, hogy azzal az a szerencséjük sincs, hogy nincs versenytársa, mint a Horizonnak, mert azért csak megjelenik néha egy-egy Grid, Asetto Corsa, vagy Project Cars, hogy a GT-ről a túloldalon ne is beszéljünk…

    Közben beleszerkesztetted az utolsó bekezdést. Pontosan erről van szó. Az MS a GP-szal szolgáltatást árul, aminek ez az egyik húzó címe. Ha ezt még egy-két alkalommal eljátszák, meg mellette megszűnik a kiskapuzás az előfizuval, abból lesznek bajok. Nekem van nem egy ismerősöm, akik most emiatt vették az első xboxukat, és fizettek elő Game Passra (havi levonós rendszerben), és finoman fogalmazva nem boldogok, hogy vagy nem indul a játék, vagy fagy, vagy nincs benne forgalom, vagy beesik az autó a talaj alá, vagy megcsinálhatatlanok a feladatok.

    Ja, és még annyi, hogy sokan (köztük én is) annak ellenére is kifizettük a 100 eurót (jó, az izlandi store-ral volt némi kiskapuzás itt is), hogy GPU előfizunk is van. De az Ultimate Addont is rengetegen megvették, az is valami 40-50 (?) Euró… Ahhoz képest drága azért, hogy a viphez járó ajándék napi pörgetést nem kapom, forzathon pont duplázás hol működik, hol nem, meg az egész forzathon (férjezett nevén horizon arcade) egy vicc. Megoldani nem tudták, hogy működjön online, szóval lenerfelték a pontokat, most kész röhej, hogy 3x átmész egy trafin, és kész a forduló. Hú, de izgi.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák