Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Canon EOS DSLR topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
Sok munka áll még előtte, sztem más borításon még nehezebb lesz a dolga..sőt én még aggódok is miatta.
Ez az a pálya ahol max ki kell ásni az autót (ha tudod), de vannak pályák ahol egy itinertévesztés jóval nagyobb kockázattal jár.
Nem tudom mennyire veszi ezt komolyan Kimi...mármint ténylegesen qva komolyan, mert olyan technika van alatta ami el fogja várni töle azt hogy maximális erőnléti és koncentrációs állapotban vezessen.
Kicsit sokat kap..de ez sztem változni fog, az is lehet hogy egy megfelelő mezőnyben befér az elejéhez is. Nem nagyon lehet most még mondani semmit sztem....de lesz ennél jóval veszélyesebb rally is, ahol nincs hófal sőt.
Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest