- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Apika
Közösségépítő
Massának nagy eséllyel ez lesz az utolsó évada a Ferrarinál. Alonsó megint rommá veri, és jövőre új csapat után kell néznie...
-
Apika
Közösségépítő
válasz [CS]Blade2 #41205 üzenetére
Ez elég érdekesen nézne ki....
-
proof88
addikt
hülye kérdés, de a nascar autók azok túraautónak számítanak?
-
törölt tag
válasz proof88 #41209 üzenetére
széria....ne zavarjon meg az hogy közük sincs már hozzá
Mert régen volt.
Alapvetően az amcsi sorozatgyártású kocsik bajnokságait tömöríti a Nascar.
Máshogy is lehet fogalmazni, mert a CoT-l rendesen megf*ngatták a sorozatot, egy kidől-bedől sorozat marha jó gyökerekkel..gondolom akire fel van ütve a logó az kapásból vágja kié a kocsi
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz #70869248 #41211 üzenetére
túl bonyolultan mondod ... az a lényeg hogy rendszerezném a különböző versenysorozatokat, szóval az együléses formaautó kategóriába kerül az f1, gp2, stb, a túraautó kategóriába a wtcc, btcc, stb, és a nascar-ból úgy tudom most 3 van, ezeket nem tudom hogy hova rakjam
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #41215 üzenetére
-
törölt tag
válasz proof88 #41212 üzenetére
proof88:
Nem lesz könnyű dolgod,..már ha le akarod tisztázni. Amcsi oldalról elég sajátságosak a sorozatok, ami nálunk túrakocsi, az náluk vicc kategória, ami náluk túrakocsi az ...nem is tudom, talán a GT300/GT500 hasonló ázsiában,...na de az is külön kategória...a Japán OW és GT sorozatok..az ottani nagy túrák mint a JGTC(SGT) az elit, de neked az ATCS ami kell.
és akkor még ott az OW onnan
A Britek azért egyszerűbbek, de az Auszi megint külön kategória, mint az Amcsik....és ha már különleges, ugye OW-ban kihagyhatatlan, az egyik kedvencem, a Superleague:
jó feladat
-
Gabesz1019
senior tag
Best of Forma-1 2011
Ma 15:45-kor az M1-en! -
leslieke
Jómunkásember
válasz [CS]Blade2 #41205 üzenetére
Mókás lenne, de erre sajnos nincs túl sok esély.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz -Mike- #41223 üzenetére
Na az 'utcai gyártásossal' vannak a problémák
Mert hiába 'stock' ha az engedélyezett módosítások eltérőek versenysorozatonként...így aztán ami valahol egy homolog autó, az máshol már már prototipus, tök jó példa rá a Sprint Cup, gyakorlatilag semmi köze a stock-hoz a néven és egy két optikai fogáson kívül.
...viszont ugye volt rá példa hogy ezer éves autóval mentek átmatricázva csak a részvételi díj miatt...gáz.
Egyszerűbb ha csak a nemzetközi bajnokságokat nézzük, mert ha nemzeti akkor baszki sosincs vége...
Kicsit hasonló mint a MotoGp CRT 1000-Superbike-Superstock 1000...elvileg a Superbike is stock, csak a Superstock az még inkább, a CRT meg egy vágyálom a stock felé[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Kicsit Off,de azért megkérdezem.Symbian 3 -ra nem tud valaki Livetiming programot.Csak 2011-es verzió találtam.Lehet megszűnt a támogatás...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
proof88
addikt
najó, akkor lesz nyitott és zárt kategória és el van intézve úgyis a dátumok a lényegek, mert azokat szedem össze most (tudom hogy a FIA oldalán is fenn vannak a dátumok, de egyrészt nem minden verseny FIA-s, másrészt ebből akarok egy összefésült listát csinálni amiben dátum alapján nem kategorizálva látszanak egymás után a versenyek h mikor mi van ... ennek az lesz az értelme hogy mivel nyilván nem lehet követni >40 kategóriát folyamatosan, ha épp ráér az ember és autóversenyt akar nézni pl online akkor a listában megnézi h van-e valami és kész)
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Gabesz1019 #41222 üzenetére
Jó lenne a videó, sőt a szöveg is, de nem ekkora átéléssel
-
proof88
addikt
-
JJános
addikt
-
werszomjas
addikt
válasz Gabesz1019 #41222 üzenetére
Suppi, jó hogy szólsz, nem vagyok hozzászokva hogy idény előtt már foglalkoznak a TV-ben a F1-el
Ha lesznek ilyenek jelezzétek már mert nem nagyon szoktam TV-t nézni, egyedül a F1et nézem benne
üdv
-
proof88
addikt
idén ezek az autós kategóriák lesznek a Hungaroringen is, sajnos Formula BMW versenynaptár még mindig nincs:
F1, GP2, GP3, F2, European Formula 3 Open, Formula Abarth, AutoGP, Formula Renault 2.0, Formula Renault 3.5, Formula BMW, WTCC, Porsche Supercup, Lotus Ladies Cup, Renault Megane Trophy EuroCup, International GT Open, International Superstars Series, International GTSprint Series, Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
(FAKE amúgy, mert nem ilyen órája van)
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #41238 üzenetére
Azért a lecserélte a ballonjait se volt semmi, főleg egy esős-szeles futam esetén
-
TGaben
tag
válasz werszomjas #41234 üzenetére
Igen ezt még szokni kell Ha valamiről lemaradunk, az MTV videótáron fent vannak
[link][ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
proof88
addikt
-
bendeguz76
aktív tag
bakker de rafkosak.remélem titkolnak valamit a többi csapat elött.azért bujkálnak ameddig lehet.
bendeguz_HUN
-
Thom!
veterán
Merci lehet valamit nagyon rejteget és Neweynak lesz igaza.
-
Xirtam
veterán
Hát érdekes. Így viszont lehet, hogy találtak valamit amit nem akarnak, hogy a többiek lemásoljanak. És ez lehet, hogy pont egy olyan aero dolog amit gyorsan lelehet gyártani, ahogy Adrian is tippelt. Mert így ma kipróbálták és le is vehetik az autóról, ha megfelelő adatot kaptak arról az elemről. Rafkósak annyi szent, De aztán lehet, csak manipulálnak, és szimplán kiakarták próbálni az új autót, úgy, hogy senki más nincs rajtuk kívül a pályán. Ez is előfordulhat mindenesetre az a 100+ kör nem rossz teljesítmény. Már előrébb vannak ilyen téren mint a Ferrari, mivel már 400+ km-nél járnak.
-
Motion_Blur
félisten
Be szép ez a Meki [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Xirtam
veterán
válasz Motion_Blur #41249 üzenetére
Nincs is ezzel baj, csak a képen lévő keretezés elavult. Jerez után mind a McLaren és a Ferrari kipufogóját is szabályosnak ítélte az FIA
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest