- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Azok akik bevállalnak egy esőgumit szárazpályán szerintem hülyék. Ez most be is bizonyosodott. Nagyot akartak húzni, olyan Brawn-osat csak hát ehhez kicsit több ész kellett volna.
"Jó pozícióban voltunk az első bokszkiállás környékén, aztán hibáztunk, mivel feltettük az esőgumikat akkor, amikor még nem is esett. És ez volt az a pillanat, amikor a versenyemnek tulajdonképpen vége lett. Világos, hogy nem lehetünk boldogok amiatt, ahogyan a szezont kezdtük, hiszen Melbourne-ben én voltam az, aki hibázott, most pedig a csapat, ezeknek pedig az az eredménye, hogy pont nélkül állunk."
Ő legalább nem beszél mellé.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz iguana #38439 üzenetére
Ez teljesen eszetlen húzás volt szvsz. Az épeszű keretek közötti hazárdirózás az az volt amit Glock-ék csináltak. Ha a Froce India csinálja ezt az utolsó helyről akkor azt mondom hogy oké, de úgy hogy 0 pontjuk volt/van és a 6.(?) helyen állnak... Persze felőlem aztán minden versenyen csinálhatnak hasonló húzásokat.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38451 üzenetére
Ezek után csodálkoznék ha betiltanák őket... esetleg jövőre.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #38464 üzenetére
Hát szerintem sanszos hogy már idén sem a jelenlegi az első TV-je.
Amúgy meg Rosberg-nek kellene már nyerni egyet. Ráférne nagyon meg a csapatára is.
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #38488 üzenetére
Biztos a faggyút nem bírja...
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #38505 üzenetére
Ameddig nem eset tuti használta de én a Webber-es előzgetéseknél is úgy emlékszek hogy nyomogatta. Nézd vissza, mostmár engem is érdekel.
Schumacher is ludas lehet Räikkönen gumiválasztásában
"Ehhez képest Felipe Massa nem jutott túl a kvalifikáción a Q1-en, mert a csapat - Schumi tanácsára hallgatva - egyetlen gyors kör után berendelte a depóba, azzal az indokkal, hogy megspóroljanak egy garnitúra lágy gumit a versenyre, aminek egy részét szinte biztosan esőben fognak majd lefutni."
Hümm...hümm...
-
Oliverda
félisten
válasz brownus #38508 üzenetére
„Az előző két szezonban nem volt fontos, hogy Michael a csapattal legyen a versenyeken, a most bevezetett újítások miatt azonban az idén sokat segíthet tapasztalatával a Ferrarinak” – mondta Willi Weber.
-
Oliverda
félisten
Whitmarsh: Lewis továbbra is elkötelezett a McLaren iránt
A Mercedes a héten leül tárgyalni a McLarennel
Azért visszavonulni nem fog szerintem. Max. a gyári Mercedes támogatással egyetemben átül egy disznósajtba. Martin most aztán belenyúlt a tutiban... amúgy meg hozzák vissza Ron-t, vagy szerződtessék le David Richards-ot. Esetleg Michael-t.
KÍváncsi vagyok hogy dobbant-e a Mercedes... ...ha nem akkor pedig vajon lesz-e Norbiból csapatfőnök...?
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #38526 üzenetére
Szerintem ha eleget fizetnek akkor nem kell oda Nakajima hogy megtarthassák a motort.
Esetleg visszatérnek BMW-re.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38528 üzenetére
Na és hova mennének? Esetleg amolyan Montoya-s figurát vennének?
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38537 üzenetére
Vagy jóvan akkor kaptok logót is meg gyári támogatást.
Ez a világmotor a viccek vicce. Valaki mossa már ki az agyát mózlinak.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38561 üzenetére
Ha hozna legalább 0.5mp-t az már jó lenne. Persze ez nem sokat fog érni ha mózli kivágja a csapatot mint macskát sz@rni.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #38566 üzenetére
Akkor legalább már a rajthoz is a wet gumi fog felkerülni.
-
Oliverda
félisten
Talán holnap kiderül. Bár szerintem még ha dobbant is akkor a McLaren (valalkivel közösen?) megveszi/átveszi a Brixworth-i motorgyártó és fejlesztő részleget. A Mercedes logo és vele együtt a pénz elpárolog viszont lesz a Ferrari-n kívül mégegy csapat aki gyakorlatilag saját maga készíti az egész autót. Az nehezen tudom elképzelni hogy Brixworth-ban lehúzzák a rolót.
Hogy a Mercedes tulajdonrészével mi lenne ilyen esetben az még egy jó kérdés.
mod: Jó tudni hogy még van itt olyan aki annyira inkompetens a témában hogy még mindig a kémbotránnyal elégíti ki magát.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38586 üzenetére
Nekem annyira nem hiányozna a Mercedes mint név és Norbit sem lenne túl nehéz elfelejteni. A motorbefagyasztás miatt nem kerül túl sokba a fejlesztés tehát még akár nyereséges is lehet a gyártás. Mondjuk az lenne a nagy pofon a Mercedes-nek ha a VW/Audi bejelentkezne a gyárért. Persze ennek elég sok előfeltétele lenne. Először is legyen eladó, másodszor pedig ne akarja megvenni maga a McLaren.
A másik meg az hogy eredetileg a gyárat Mario Illien és Paul Morgan (Ilmor) alapították és csak később vette meg őket a Mercedes.
-
Oliverda
félisten
válasz frame>24 #38590 üzenetére
Azzal egyetértek hogy már baromi unalmas hogy minden második post Palikról és Gyusziról szól. Akik ennyire nem bírják azoknak javaslom a német RTL-t vagy valamlyik netes közevtítést, esetleg vegyék le a hangot vagy ha ennyire írhatnékuk támad akkor írjanak a retekklubbnak inkább.
-
Oliverda
félisten
Neveztessük át a topikot Palik & Gyula fan klubbra.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Csütörtökön tárgyalnak a Williams óvásáról
Lassan több tárgyalás lesz mint verseny...
mod: Elfogyott a McLaren féle 100 milla az FIA-nál, valahonnan kell az utánpótlás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Oliverda
félisten
válasz Peat;) #38649 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy a japók nem örülnének ha az őstehetség "nem én hibáztam csak egy gyorst kört akartam futni" Kazuki-t kiraknák egyik pillanatról a másikra. Mondjuk én nem bánnám ha vinné a francba a hátán a Toyota motor-t is magával. Persze csak akkor ha a Renault-t viszonylag simán be lehet rakni a Toyota helyére.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38626 üzenetére
A 2 versenyes eltiltás szerintem is sanszos már csak ezért is. Még ehhez jön pluszba 50 milla csak hogy mózli csaphason még pár pazar kis orgiát.
A kérdés már csak az hogy Hamilton melyik csapathoz ül át ezután. A szép piros szűz disznósajtba vagy netán a Williams-be? Esetleg Sutil mellé a Force India-ba...
-
Oliverda
félisten
válasz PazsitZ #38656 üzenetére
Ohhh...mózlit ez nem nagyon fogja érdekelni szerintem. Azért remélem hogy börni bácsi most is közbenjár. Végülis ha a BAR esetében sikerül neki egész szezonról 2 versenyre redukáltatni a büntit akkor remélem hogy itt 2ről le tudja alkudni 0-ra meg pár millára. A pénz úgyis jobban kell most a FIA-nak... válság van.
b-type: Azért gondolom hogy annyira nem bánnád ha picsán billentenék és Hamilton lenne Rosberg csapattársa. Ha a Toyota meg annyira odaáig van érte akkor ültessék a saját autójukba... Persze ezt nyilván nem fogják megtenni mert tudják hogy mire képes...vagy inkább azt hogy mire nem.
Motion_Blur: Jelenleg egy ponttal vezetünk az örök nagy rivális Ferrari előtt. Hol itt a gond? Amúgy a mestert 94'-ben 4 versenyről zárták ki és mégis ő lett a VB...sajnos.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #38667 üzenetére
Mikor volt a topon amióta az F1-ben van?
A Willians most jó, csak egy kis szerencse is kellene és meglesz az a győzelem is hamarosan. Ebben az esetben pedig szerintem Rosberg maradni fog (ő mondta), főleg most hogy eléggé szétesőben van a McLaren+Mercedes, bár még elég sok dolog változhaz. Abban viszont biztos vagyok hogyha netán Hamilton eljönne akkor jópár évig biztosan nem menne vissza.
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #38684 üzenetére
A Mercedes szerinted mekkora múlttal rendelkezett anno? Elárulom hogy nem sokkal. Pumpáltak egy kis lóvét az Ilmor-hoz meg még mellé adták a nevet és kész is lett a VB győztes Mercedes motor anno 98-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38700 üzenetére
Remélhetőleg börni papa közbenjárásával majd 1re redukálódik az a 2.
-
Oliverda
félisten
A Mercedes új Formula-1-es partnerrel folytatja?
Vajon megy-e velük Lui is....?
mod: Amúgy 2005-ben a BAR-t pont a Spanyol és Monaco GP-ről tiltották el...
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38707 üzenetére
Nem mondtad, de ez nem újdonság.
Amúgy most ez honnan jött?
-
Oliverda
félisten
Biztos szekszi lehet amikor az öreg Niki fülét nyalogatja... [link]
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #38715 üzenetére
Szerintem Brawn és Haug nem így gondolja.
A szintén brit Richard Branson-ról meg már ne is beszéljünk aki így szépen lenyúlná az egyik konkurense a Vodafone egyik fő reklámarcát.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #38723 üzenetére
Netán az öreg Ross-t tisztelhetjük személyedben?
Amúgy meg pénz beszél kutya ugat. Majd meglátjuk...
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #38732 üzenetére
Még mindig jonn mintha a fiúcsapatokban lennének ennyire otthon.
-
Oliverda
félisten
válasz Nowhereman #38737 üzenetére
Szerintem ez nem így igaz. MS 94'-ben alapozta meg a hírét és erre 97' Jerez-ben tett rá plusz egy lapáttal.
-
Oliverda
félisten
válasz Nowhereman #38739 üzenetére
Mit nem eged? Ha kizárják a McLaren-t attól kezdve szabadon elmehet.
"másrészt nem hinném, hogy mostanság bárki is megengedhetné magának, hogy náluk hülyüljön össze néhány 10M$-s kárt..."
Kicsoda?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Nowhereman #38742 üzenetére
Erősen bla-bla az egész hsz. Még a végén kiderül hogy ő rakott port a Ferrari tankjába és a doksikat is ő hozta át.
Amúgy konkrétan felsorolhatnád hogy miket vétett és akkor már azt is írd mellé hogy ezekért milyen büntetést kapott. Ha tudod...
-
Oliverda
félisten
válasz Nowhereman #38746 üzenetére
Jaa, hogy már ott tartunk hogy ő a hibás az egész mostani balhéért. Azt pedig elfelejtetted hogy a győzelmekért és a helyezésekért illetve a VB címért mennyi pénzt kapott a McLaren. A reklámértékéről nem is beszélve. Az meg a másik hogy még azt sem lehet tudni hogy milyen büntetést kapnak...ha kapnak.
"Ha Lajoska Truli eltiltása után fogta volna magát, és felment volna a bírákhoz"
Ha Troli tudott volna autót vezetni az SC mögött...
Hát...izé. Azért azt a csapaton belüli balhét ne hasonlítsuk már ahhoz amikor pl. MS szándékosan ráhúzta JV-re a kormányt...
Raikkonen-t pedig szvsz már csak egy dolog motiválja és azt a dolgot rally-nak hívják.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Nowhereman #38746 üzenetére
kieg: Egyébként az szerintem külön vicces hogy most azért szemét mert nem mondott ellent a csapat utasításának anno a Hungaroringen pedig azért volt szemét mert ellent mondott.
-
Oliverda
félisten
válasz -=Sziszi=- #38764 üzenetére
"Most megvan a csapategység Brawn GP nél. Hami csak "belepiszkítana" azzal, hogy "összekapna"(pályán, egy idő után azon kívül is) Buttonnal és menne a széthúzás csapaton belül. Mindenképp kárát látnák. Lásd Mekinél Alonso-Hamilton páros."
Ez csak feltételezés. Mellesleg valószínűleg két brit jobban kijönne egymással mint egy brit és egy spanyol. Anno amikor Damon Hill már a 4. évét kezdte versenyzőként a Willams-nél és benyomták mellé a tök újonc Villeneuve-öt ők sem balhéztak össze pedig az utolsó versenyig keményen gyűrték egymást a VB címért. Meg lehet ezt oldani kulturáltan is. Alonso elég szélsőséges ilyen szempontból.
Ja és ha már Hill: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
...ha már szóbahoztam:
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest