Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    válasz tildy #2293 üzenetére

    Ez a baj Tildy, hogy nagyon befolyásol a környezet, nem vagy elég akaratos és lelkileg erős. Amikor én először elhatároztam hogy lefogyok (137 kilós malacka voltam), akkor itthon mindig külön kajáltam. Család hozta a sütiket, csinálták a sok finom kaját de én mindig csak a piphusim és a zöldségem kértem... Ráadásul anyám folyamatosan kínálgatta hogy ''egyél ezt, egyél azt'', de kategorikusan mindnere azt mondtam ''NEM, ezt egy életre befejeztem''. Az első 2 hónap iszonyatos volt, tényleg, majd beszartam, aztán a harmadik hónaptól kezdve annyira rákaptam a dologra, hogy azóta gombnyomásra megy. Ez volt 4 éve... Szóval semmi sem lehetetlen. De (ha szűrhetek megint a dologba egy kis ezoteriát), az ilyen dolgok általában jobban mennek a föld és tűz típusoknak (bika, bak, szüz, kos, nyilas, oroszlán), mivel ők azok, akik precízebbek, makacsabbak és törtetőbbek, ambiciózusabbak. Az ellentétek vonzzák egymást annyiban igaz, hogy ha te pl. levegő jegy létedre egy föld jegyűvel kezdesz (bika, bak, szüz), akkor valószínűleg jóval könnyebben érnél el sikereket, mivel ösztönzőleg hatna rád a másik akaratereje és eltökéltsége. Így viszont a halak jegy ''lassú víz partot mos, lesz ami lesz, csak élek bele a nagyvilágba'' hozzáállása és a mérleg jegy bizonytalansága együtt nagyon nehézzé teszi a dolgokat. Húgomról tudom (ő is mérleg), hogy folyamatosan visszajelzést vár, ''rúgdosni'' kell, irányt mutatni neki, biztosat mondani, a szájába rágni a dolgokat, mert ha rajta múlik egész nap elücsörög, álmodozik és elvan magában.

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Aktív témák