Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz laci503 #17034 üzenetére

    Remélem még elkaplak ébren :)

    Igen jó helyen jártál, az AHCIra állítást ott kell megcsinálni (a SATA-portok vezérelhetők IDE vagy ACHI módban, és nem valamit kell SATA-ra állítani).

    A böngészők alap telepítése mehet az SSD-re hisz az ezért van, de mivel van HDD a letöltések mappát érdemes átrakni merevlemezre. (firefoxban a beállítások első oldalán lehet választani a mappát neki)

    Az SSD-r érdemes mindent telepíteni ami program. Persze ésszel: a fenti letöltések mintájára, például monitor-felvevő programot is HDD kell irányíttatni, vagy ha valami nem igényel nagy olvasási-, írási sebességet, akkor az is mehet winyóra, vagy ha valamiről tudod, hogy nagy méret települ, de rövid ideig kell használnod, mert úgy is törlöd, akkor az is mehet HDD-re. De nálam pont egy játék is az SSD-n csücsül, mert az kifejezetten profitál abból, hogy ott van.

    Az IDE-s winyó AHCI-s átdugásával meg bizonytalan vagyok. 99.99% hogy semmi baj nem lesz, de azért erről várj még egy véleményt.

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák