Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz noorbertt #27054 üzenetére

    Ár/érték arányban szerintem nagyon jó, ezért a pénzért normál boltban csak lassabbat kapsz.

    A 470-esre (előző sorozat) egyáltalán nem volt panasz és a srácok ennél is odatették magukat, de értelemszerűen megbízhatósági tapasztalatok csak hosszútávú használat után lehetnek. Használhatóságról annyit, hogy amíg néhány más gyártónál eleve egy firmware frissítéssel kezdhetsz (ami ugyan nem túl bonyolult, de azért elrontható, viszont szükséges a hibák kiküszöböléséhez), addig a Samsung egyből hiba nélkül meg mindennel.

    Kb 50 GB-ot tudsz használni. A többi elmegy a gyártók/windows közötti kapacitás értelmezési különbségre (az egyiknél 1000 byte egy MB a másiknál 1024..) valamint érdemes kb 3-5GB-ot szabadon hagyni. Ez utóbbit megteheted úgy is, hogy kisebb particiót csinálsz mint a teljes szabad terület (5-10%-ot érdemes szabadon hagyni a teljes kapacitásból) vagy használhatod a mellékelt Samsung Magician program " Over Provisioning" opcióját. Gyakorlatilag ugyanazt csinálod... így marad a végén 50GB szabadon

    A kiküldés a kiadó dolga, amennyire tudom az 500 db jó része már "foglalt", érthetően elég nagy az érdeklődés. Ha sietsz a karácsonyfa alá tuti beteheted, mert így tervezték a kiadónál.

Aktív témák